Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru: Vreau ca PNL Bucuresti sa castige alegerile din Capitala

Adevărul Adevărul,
Violeta Alexandru: Vreau ca PNL Bucuresti sa castige alegerile din Capitala

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a afirmat, joi seara, ca isi doreste ca PNL sa castige alegerile locale in Capitala, alaturi de Nicusor Dan. Este multa treaba de facut in Capitala, sustine Alexandru, care a anuntat ca managerul de campanie al PNL Bucuresti pentru alegerile locale este Catalin Deaconescu. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru, nemultumita de ITM: Nu ii vad pe teren. N-am am cerut norma de amenzi, dar vreau sa vad ca se munceste inainte sa ceara sporuri

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirma ca nu vede Inspectia Muncii in teren si ca, desi nu a cerut norma de amenzi, vrea sa vada din partea institutiei o abordare pro-activa, atenta la sesizarile oamenilor, inainte ca sindicatele sa ceara sporuri pentru inspectori.

Reactie bizara a PSD:Incidentul de la conferinta ministrului Somajului Violeta Alexandru ne arata dubla masura a autoritatilor in guvernarea PNL

Social-democratii au transmis, luni, ca incidentul de duminica de la conferinta de presa a ministrului Somajului Violeta Alexandru releva dubla masura a guvernarii PNL referitoare la modul cum sunt amendate persoanele, dar nu se delimiteaza deloc de pensionarul agresiv care a jignit persoanele prezente si chiar a lansat amenintari.

Violeta Alexandru raspunde la atacul lui Firea: Sotia primarului din Voluntari se pierde cu firea; un pachet de nervi

Ministrul Muncii Violeta Alexandru i-a raspuns primarului Capitalei Gabriela Firea care ieri i-a cerut demisia pe motiv ca i-ar fi umilit pe pensionari. Sotia primarului din Voluntari se pierde cu firea si incearca atacuri disperate tip antenistic la adresa mea, a scris marti pe Facebook Violeta Alexandru.

VIOLETA ALEXANDRU: Ar fi o tragedie sa maresti pensiile peste posibilitati, dupa care sa ajungi la taieri

O crestere in acest an a pensiilor peste posibilitatile bugetare reale ar putea provoca taieri de pensii in anii urmatori, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ce s-a intamplat cu pensionarul care a amenintat-o pe Violeta Alexandru. Anuntul Politiei

Barbatul care a amenintat-o cu moartea pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si a intrerupt conferinta de presa a acesteia, care a avut loc duminica, a fost gasit si amendat, a anuntat Politia Capitalei.

Violeta Alexandru face lumina in declaratiile cotroversate despre cresterea pensiilor. Nu am de gand sa...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus, luni, ca va mari pensiile, dar nu a dat si un procent, explicand ca, mai intai, vrea sa discute cu echipa de la Ministerul de Finante. Ea a spus ca nu vrea sa arunce cifre mari si, apoi, sa taie din bani.

Violeta Alexandru: Ar fi o nenorocire sa cresti pensiile si apoi sa le tai. Credeti ca mi-ar fi greu sa le cresc cu 80%?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat luni, intr-un interviu acordat ziarului Libertatea ca ar fi o nenorocire sa cresti pensiile si apoi sa le tai si ca nu i-ar fi greu sa propuna o crestere cu 80%, dar nu o va face pentru ca stie ca ar fi nesustenabila.

Kanye West vrea sa castige alegerile prezidentiale din SUA si spune ca a fost bolnav de COVID-19. Ce a declarat rapperul inainte de cea mai importanta cursa electorala din lumea libera

Rapperul Kanye West a anuntat, miercuri, ca s-a inscris in cursa prezidentiala din SUA pentru a castiga. Cu aceasta ocazie, el a respins speculatiile potrivit carora ar candida la alegerile din 3 noiembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )