Libnet.ro
UNICEF

12:16

Viorel Catarama a aflat rezultatul testului de Covid-19: sambata iese la protest in Piata Victoriei

Adevărul Adevărul,
Viorel Catarama a aflat rezultatul testului de Covid-19: sambata iese la protest in Piata Victoriei

Dupa protestul dacilor de vineri, Viorel Catarama spune ca sambata va fi in Piata Victoriei pentru a protesta fata de modul in care autoritatile au gestionat criza COVID-19. Catarama a transmis si un apel ca oamenii sa i se alature la protest. continuă pe Adevărul

Viorel Catarama a efectuat testul pentru COVID-19. Prima reactie a afaceristului dupa aflarea rezultatului: Sunt sigur ca nu voi pati nimic

Dupa ce saptamana trecuta Viorel Catarama sustinea ca prezinta simptome usoare, dupa s-a expus voluntar infectiei cu coronavirus, astazi, celebrul afacerist a aflat rezultatul primului test rapid.

Olivia Steer, entuziasmata ca Viorel Catarama vrea sa se infecteze cu Coronavirus. Eroul!

Olivia Steer aplauda public controversata hotarare a omului de afaceri Viorel Catarama de a se infecta intentionat cu Coronavirus! Iata aici detaliile! .

Viorel Catarama, testat negativ pentru infectia cu Covid-19

Testul RT-PCR facut milionarului Viorel Catarama, care in urma cu o saptamana a mers intr-un focar din localitatea Barbulesti, judetul Ialomita, pentru a se infecta, este negativ, au anuntat vineri dimineata reprezentantii clinicii care au efectuat testul, transmite Mediafax.

Viorel Catarama, depistat negativ la primele teste pentru coronavirus: Am vrut sa demonstrez ca nu era nevoie de tiranie!

Viorel Catarama a primit rezultatele testelor pentru coronavirus, la o saptamana dupa ce s-a dus voluntar in focarul de COVID-19 de la Barbulesti, Ialomita, si a imbratisat o persoana infectata.

Sotia lui Viorel Catarama, medicul Adina Alberts, detalii despre starea de sanatate a afaceristului. Va fi testat pentru COVID-19

Medicul Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, avenit cu detalii despre starea de sanatate a omul de afacericare s-a expus voluntar pericolului de infectarea cu COVID-19. Joi,Albertsa.

Unde isi face Viorel Catarama testul pentru COVID-19. Azi i se face primul test

Viorel Catarama a mers singur, acum o saptamana, intr-un focar de Covid-19 pentru a protesta fata de masurile luate de autoritati care, in opinia lui, au distrus economia. Astazi, sotia omului de afaceri a anuntat pe Facebook ca acesta va fi testat pentru a vedea daca s-a infectat.

Theodor Paleologu, despre Olivia Steer si Viorel Catarama: Am ras de m-a durut burta

Theodor Paleologu a marturisit care a fost reactia sa la afirmatiile Oliviei Steer, care il lauda pe Viorel Catarama pentru gestul sau de a merge intr-o comunitate din Ialomita, ca sa se infecteze cu coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )