Libnet.ro
UNICEF

08:00

Viorel Catarama: Sunt un mic Donald Trump al Romaniei!

Antena3 Antena3,
Viorel Catarama: Sunt un mic Donald Trump al Romaniei!

Vedeta perioadei de pandemie pare sa fi devenit Viorel Catarama. Milionarul de la Snagov a incercat sa se autoinfecteze dar nu i-a reusit. in schimb, i-a reusit un dosar penal dupa gestul sau. continuă pe Antena3

Acuzatii dure la adresa presedintelui Donald Trump. Fostul secretar al Apararii: Sunt ingrozit!

Jim Mattis, fostul secretar al Apararii, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Donald Trump, acuzandu-l pe acesta ca incearca sa ii divida pe americani prin crearea unui conflict fals intre societatea civila si armata.

Proteste in SUA |Sondaj: Majoritatea americanilor dezaproba reactia lui Donald Trump si sunt solidari cu manifestantii. Joe Biden creste in intentiile de vot

Presedintele american Donald Trump, care isi doreste un nou mandat la Casa Alba, a scazut in sondaje in contextul protestelor generate de moartea luiGeorge Floyd. in acest moment, 6 din 10 americani.

Cum arata acum protestele din America dupa ce Donald Trump a amenintat ca intervine cu armata

Dupa cateva zile in care violenta si haosul pareau ca au cuprins intreaga America, Presedintele Donald Trump i-a amenintat pe protestatarii BlackLivesMatter ca intrevine cu armata. Iata cum arata acum protestele! .

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Donald Trump anunta ca SUA e pe cale sa depaseasca criza provocata de COVID-19

Presedintele american Donald Trump a estimat vineri ca Statele Unite au depasit in mare masura c.

Proteste SUA. Donald Trump, catre guvernatori: Chemati Garda Nationala si dominati strada

Donald Trump a anuntat vineri ca i-a indemnat pe guvernatorii statelor americane sa cheme Garda Nationala impotriva manifestantilor, relateaza Reuters, potrivit news. ro.

Twitter nu exclude suspendarea contului presedintelui Donald Trump

Un inalt responsabil al Twitter nu a exclus joi ca reteaua sociala sa suspende contul lui Donald Trump daca presedintele american continua sa publice mesaje incendiare care incalca regulile retelei sociale.

Donald Trump a publicat o scrisoare in care numeste protestatarii pasnici din apropierea Casei Albe teroristi

Presedintele american Donald Trump a distribuit pe Twitter, o scrisoare in care ii numeste teroristi pe protestatarii pasnici care au fost dispersati cu forta din parcul Lafayette din apropierea Casei Albe, scrie CNN.

Hackeri chinezi si iranieni au atacat campaniile lui Joe Bidden si Donald Trump

Hackeri sustinuti de statul chinez au atacat informatic membri ai campaniei prezidentiale a democratului Joe Biden, a declarat joi un oficial al Google din domeniul securitatii, care a spus si ca hackeri din Iran au atacat recent conturile de email ale staffului de campanie al presedintelui republican Donald Trump, transmite Reuters.

Hackeri chinezi si iranieni au atacat campaniile lui Joe Bidden si Donald Trump

Hackeri sustinuti de statul chinez au atacat informatic membri ai campaniei prezidentiale a democratului Joe Biden, a declarat joi un oficial al Google din domeniul securitatii, care a spus si ca hackeri din Iran au atacat recent conturile de email ale staffului de campanie al presedintelui republican Donald Trump.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )