Libnet.ro
UNICEF

18:00

Proteste SUA. Donald Trump, catre guvernatori: Chemati Garda Nationala si dominati strada

Adevărul Adevărul,
Proteste SUA. Donald Trump, catre guvernatori: Chemati Garda Nationala si dominati strada

Donald Trump a anuntat vineri ca i-a indemnat pe guvernatorii statelor americane sa cheme Garda Nationala impotriva manifestantilor, relateaza Reuters, potrivit news. ro. continuă pe Adevărul

Proteste in SUA |Donald Trump, criticat dur de liderii cultelor, dupa ce si-a facut PR cu Biblia in mana: Dumnezeu nu e jucarie! (VIDEO)

Protestele declansate in Statele Unite dupa uciderea lui George Floyd, un american de culoare, in timpul unei interventii a Politiei au ajuns si la Casa Alba. Vreme de o ora, presedintele Donald Trump, sotia.

Proteste SUA. Raspunsul lui Trump, tot mai contestat: seful Politiei din Houston ii cere sa taca daca nu are nimic de spus. Biden se distanteaza in sondaje

Donald Trump ameninta cu mobilizarea armatei pe strazile oraselor americane pentru a pune capat protestelor violente. Seful Politiei din Houston critica dur acest mod de gestionare a situatiei.

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Jim Mattis il acuza pe Donald Trump ca ,,divizeaza America

Fostul sef al Pentagonului Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America.

Donald Trump, discutie telefonica cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a sunat pe liderul Rusiei, Vladimir Putin. Anuntul legat de discutia dintre cei doi a fost facut de Kremlin, Casa Alba nepomenind de nimic pana acum.

Donald Trump ameninta cu desfasurarea armatei daca protestele violente in memoria lui George Floyd vor continua in SUA

In timp ce oameii s-au pregatit pentru o alta noapte de proteste violente provocate de uciderea de catre politie a lui George Floyd, presedintele Donald Trump a amenintat ca va disloca armata in cazul in care.

Proteste masive la Facebook: angajatii, dezamagiti de relatia dintre Mark Zuckerberg si Donald Trump

Donald Trump a inceput un protest masiv impotriva retelelor sociale dupa ce a fost cenzurat de Twitter. in mod surprinzator insa, Zuckerberg este partea presedintelui SUA, iar angajatii.

Proteste in SUA |Sondaj: Majoritatea americanilor dezaproba reactia lui Donald Trump si sunt solidari cu manifestantii. Joe Biden creste in intentiile de vot

Presedintele american Donald Trump, care isi doreste un nou mandat la Casa Alba, a scazut in sondaje in contextul protestelor generate de moartea luiGeorge Floyd. in acest moment, 6 din 10 americani.

Donald Trump interzice zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si catre SUA

Administratia Donald Trump va interzice temporar zborurile companiilor aeriene chineze dinspre si ca.

Donald Trump anunta ca SUA e pe cale sa depaseasca criza provocata de COVID-19

Presedintele american Donald Trump a estimat vineri ca Statele Unite au depasit in mare masura c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )