Libnet.ro
UNICEF

17:00

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu demisioneaza, maine il voi demite

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu demisioneaza, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia. Dancila a precizat ca a trimis Corpul de control la CNAS. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca il va demite pe presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu isi va da demisia, scrie Agerpres.

Premierul Dancila: Daca presedintele CNAS nu isi va prezenta maine demisia, il demit

Premierul Viorica Dancila a anuntat la Sinteza Zilei, urmeaza ca marti, 23 iulie, sa-l demita pepresedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, in cazul in care.

Dancila, despre presedintele CNAS: Daca nu isi da demisia, il vom demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca demisia presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) nu este optionala. Daca nu isi da demisia, il vom demite, a spus Dancila.

Viorica Dancila, in cazul CNAS: cum a demonstrat ca nu intelege institutiile statului, din nou

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii sa-i solicite demisia presedintului Casei de Asigurari de Sanatate, fara sa stie ca institutia CNAS functionea in subordinea premierului. Purtatorul de cuvand al CNAS a declarat in urma cu cateva zile, fara niciun fel de emotii, ca este mai putin relevant decat credem faptul ca nu functioneaza sistemul informatic .

Dancila: Daca presedintele Casei Asigurarilor de Sanatate nu isi da demisia, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca a trimis corpul de control la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) pentru a verifica situatia, iar daca presedintele Razvan Vulcanescu nu demisioneaza, in cursul zilei de marti il va demite.

Viorica Dancila: Marti il demit pe seful CNAS daca nu isi va prezenta demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca marti il va demite pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), in cazul in care Razvan Vulcanescu nu isi va prezenta.

Orban: ii solicitam premierului Dancila sa-l demita de urgenta pe presedintele CNAS. Cred ca si Pintea ar trebuit sa o trimita inapoi la Baia Mare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat premierului Viorica Dancila demiterea de urgenta a presedintelui CNAS, Razvan Vulcanescu, in conditiile in care romanii nu mai pot sa utilizeze cardurile de sanatate de 22 de zile consecutiv, iar sistemul de sanatate nu poate sa furnizeze in conditii normale serviciile de asistenta sanitara.

LUDOVIC ORBAN: ii solicitam premierului sa-l demita pe presedintele CNAS

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a solicitat premierului Viorica Dancila demiterea de urgenta a presedintelui CNAS, Razvan Vulcanescu, in conditiile in care romanii nu mai pot sa utilizeze cardurile de sanatate de 22 de zile consecutiv, iar sistemul de sanatate nu poate sa furnizeze in conditii normale serviciile de asistenta sanitara. Cred ca si pe doamna Pintea ar trebuit sa o trimita inapoi la Baia Mare dupa declaratiile domniei sale ca nu poate sa ia o decizie legata de demiterea presedintelui de casa de sanatate in conditiile evidente in care sistemul de sanatate este pus in paranteza, a sustinut Orban.

Firea o ironizeaza pe Dancila: Daca indica un ghiseu unde sa depunem candidatura, voi face inscrierea

Gabriela Firea o ironizeaza pe Viorica Dancila si spune ca, daca i se va indica un ghiseu unic unde sa isi depuna oficial candidatura pentru prezidentiale, va face acest lucru. Initial, premierul a subliniat ca primarul general nu si-a anuntat inscrierea in cursa, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, discutii cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu: Maine, PSD va decide candidatul propriu

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca a avut o intalnire cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cu care a discutat despre un posibil acord de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )