Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Playtech Playtech,
Viorica Dancila, declaratii despre votul in Diaspora. Ce masuri pregateste premierul

Viorica Dancila a facut declaratii despre votul din Diaspora. Prim-ministrul a anuntat faptul ca Guvernul lucreaza la masuri pentru votarea in cauza. Dancila, despre votul din Diaspora: Ne-am bucura daca de la presedinte si opozitie am avea un proiect Viorica Dancila a anuntat ca la momentul actual se lucreaza la masuri pentru votul in Diaspora. continuă pe Playtech

Viorica Dancila, declaratii in Parlament inainte de motiune

Premierul Viorica Dancila a facut declaratii in Parlament, in cadrul unui eveniment referitor la strategia privind prevenirea si lupta impotriva antisemitismului si a rasismului Salut prezenta la.

Viorica Dancila, anunt despre candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, la Adevarul live, ca isi mentine decizia de a nu candida la alegerile prezidentiale, dar a precizat ca sunt luate in calcul si persoane din afara.

Viorica Dancila, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii de alianta

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu are emotii cu privire la rezultatul votului de la motiunea de cenzura. Nu am nicio emotie. Am incredere in colegii mei, am incredere in partenerii.

Viorica Dancila, replica pentru presedintele Iohannis: Eusor sa critici, dar greu sa vii cu solutii

Premierul Viorica Dancila ii raspunde presedintelui Klaus Iohannis la scrisoarea despre organizarea votului in diaspora. Premierul spune ca ar fi benefic din partea presedintelui sa vina cu un proiect.

Viorica Dancila, dupa ce Legea pensiilor a fost respinsa de Senat: De la 1 septembrie, pensionarii vor avea majorarea punctului de pensie si vom trece legea prin Camera Deputatilor

Premierul Viorica Dancila a sustinut ca, chiar daca legea pensiilor a fost respinsa miercuri de Senat, pensionarii vor beneficia de la 1 septembrie de majorarea punctului de pensie, iar legea va trece la vot in Camera Deputatilor. Ea a acuzat opozitia pentru votul de astazi, iar intrebata despre absenta masiva de la sedinta a senatorilor PSD, a spus ca va face o analiza, dar trebuie pornit de la votul impotriva dat de parlamentarii opozitiei.

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pentru romanii din Diaspora: Luam in calcul prelungirea votului pe mai multe zile

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, in cadrul unei sedinte de Guvern ca Partidul Social Democrat isi va continua programul de guvernare si va continua atat programulde investitii, cat si.

Viorica Dancila, atac la opozitie, inainte de votul asupra motiunii de cenzura: Este a treia oara cand propuneti daramarea unui guvern fara a veni cu ceva nou

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac dur la adresa opozitie de la tribuna Parlamentului, acolo unde si-a prezentat, marti, punctul de vedere inainte de votul asupra motiunii de cenzura. Dancila.

VIORICA DANCILA: Motiunea de cenzura nu a fost tratata cu seriozitate

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa respingerea motiunii de cenzura, ca aceasta nu a fost tratata cu seriozitate de opozitie, iar votul ii intareste convingerea ca alianta de la guvernare este puternica.

Viorica Dancila: Avem in vedere o solutie prin care MApN sa preia cimitirul din Valea Uzului. ii respect pe cei de la UDMR, indiferent de votul asupra motiunii de cenzura (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, marti, la Parlament, ca Guvernul va lua o hotarare privind preluarea cimitirului din Valea Uzului de catre Ministerul Apararii Nationale. Voi spune cateva cuvinte.

VIORICA DANCILA: Luam in calcul prelungirea duratei votului si extinderea prin corespondenta

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul ia in calcul prelungirea duratei votului pe mai multe zile, extinderea votului prin corespondenta si alte masuri care sa contribuie la o mai buna desfasurare a procesului de vot.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )