Libnet.ro
UNICEF

10:30

Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila ii raspunde lui Klaus Iohannis: Daca ceream eu demisia cuiva, era scandal

Premierul Viorica Dancila a declarat, marti, ca tragediile nu trebuie folosite drept teme de campanie electorala, facand referire la afirmatia presedintelui Klaus Iohannis, care a cerut demisia sefului DIICOT. continuă pe Antena3

Dancila, replica pentru Iohannis: Daca eu ceream demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum

Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste electoral de cazul Caracal, comentand ca presedintele era in concediu la momentul tragediei, iar ea a venit la Bucuresti si a luat masuri. in privinta sefului DIICOT caruia Iohannis i-a cerut demisia, Dancila spune ca, in primul rand, e nevoie de o analiza.

Viorica Dancila: Spre deosebire de Iohannis si Barna, eu nu m-am dus in SUA sa fac poze sau sa lansez carti

Premierul Viorica Dancila face declaratii de presa la sediul PSD. -Vedem atacuri furibunde si o lupta cu interesele Romaniei - Am avut o vizita in SUA. Am vazut comparatii intre vizitele.

Dancila, replica pentru Iohannis: Nu se poate folosi o tragedie ca tema de campanie electorala. Daca ceream eu demisia sefului DIICOT, era un scandal foarte mare acum (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a lansat o serie critici la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe tema solicitarii acestuia ca seful DIICOT, Felix Banila, sa demisioneze, ca urmare a felului in care a fost gestionat.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru nominalizarea comisarului european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european.

Klaus Iohannis o cheama pe Viorica Dancila la Cotroceni pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis premierului Viorica Dancila o scrisoare prin care o invita miercuri la consultari pe tema nominalizarii persoanei pentru functia de comisar european. in temeiul dispoz.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Iohannis o convoaca la Cotroceni pe Viorica Dancila pe tema nominalizarii comisarului european: O problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman

Presedintele Klaus Iohannis i-a trimis luni o scrisoare premierului Viorica Dancila, prin care o invita la consultari, miercuri, pe tema nominalizarii comisarului european, o problema urgenta si de importanta deosebita pentru statul roman. Demersul presedintelui vine la patru zile de la decizia Comisiei pentru Afaceri Juridice JURI) din Parlamentul European de a respinge candidatura Rovanei Plumb din cauza unui conflict de interese, procedura fiind suspendata.

Ludovic Orban, despre o noua propunere de comisar european: Viorica Dancila nu-si mai poate permite sa ne mai faca inca o data de ras (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a sustinut, marti, ca premierul Viorica Dancila trebuie sa se consulte cu presedintele Klaus Iohannis inainte de a face o noua propunere pentru postul de comisar european din partea.

VIDEO Viorica Dancila: Vom face o noua propunere de comisar european Conform legislatiei Romaniei, Rovana Plumb nu este in niciun conflict de interese

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca va face o noua propunere pentru postul de comisar european, dar a contestat modul in care a fost respinsa candidatura Rovanei Plumb, sustinand ca responsabilitatea apartine opozitiei si presedintelui Iohannis, care au facut un lobby agresiv ca reprezentantul Romaniei in CE sa nu treaca de audieri.

Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb: Are, in continuare, sustinerea mea neconditionata!

Premierul Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb chiar daca perspectivele ca aceasta sa ajunga comisar european s-au complicat dupa votul din comisia JURI a Parlamentului European. Tot ceea ce s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )