Libnet.ro
UNICEF

20:30

Viorica Dancila si-a adus fiul la ceremonia de la Ateneul Roman: Victor Dancila, in loja principala, alaturi de Iohannis, Juncker si Tusk (FOTO)

B1 B1,
Viorica Dancila si-a adus fiul la ceremonia de la Ateneul Roman: Victor Dancila, in loja principala, alaturi de Iohannis, Juncker si Tusk (FOTO)

Preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene a fost marcata, joi seara, printr-o ceremonie organizata la Ateneul Roman. Liderii Uniunii Europene si ai Romaniei au fost prezenti la. continuă pe B1

Dacian Ciolos, gest-soc inainte de ceremonia de la Ateneul Roman

Dacian Ciolos a ignorat total codul vestimentar impus pentru ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE, desfasurata, joi seara, la Ateneul Roman. Mai mult decat atat, Ciolos a.

Viorica Dancila, in fata liderilor UE: Suntem constienti de provocarile pe care le avem in fata. Nu le minimalizam, dar nici nu le exageram (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul sau de la Ateneul Roman, ca Romania va conduce demnitate Consiliul Uniunii Europene si va demonstra ca merita respectul comunitatii europene si.

`Viorica Dancila devasteaza pentru a doua oara Sala Tronului`: Premierul organizeaza, DIN NOU, o masa pentru oficialii straini, in sala unde a fost depus trupul neinsufletit al Regelui Mihai (FOTO)

Romania preia oficial presedintia Consiliului Uniunii Europene, joi, in cadrul unui eveniment organizat la Ateneul roman, unde vor fi prezenti, printre altii, presedintele Comisiei Europene, cel al Parlamentului.

Miting pro-UE pe 10 ianuarie la Ateneul Roman, la ceremonia de preluare a presedintiei rotative a UE de catre Romania

Organizatiile Rezistenta, Coruptia Ucide, Initiativa Romania si Geeks 4 Democracy anunta intr-o postare pe Facebook organizarea pe 10 ianuarie, la Ateneul Roman, a mitingului Vrem Europa, nu dictatura.

PNL boicoteaza concertul de la Ateneul Roman, care marcheaza preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE

Reprezentantii PNL au decis sa boicoteze concertul de pe 10 ianuarie de la Ateneul Roman. Ateneul va gazdui concertul inaugural al presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene la.

Reactia lui Helmuth Duckadam, dupa ce Donald Tusk l-a omagiat in discursul de la Ateneul Roman: Sunt mandru si fericit!

Eroul de la Sevilla se declara fericit dupa ce a fost elogiat de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intr-un discurs sustinut in limba romana, la Ateneul Roman, joi seara. Am vazut impreuna cu.

VIORICA DANCILA, O NOUA GAFA: Romania a devastat... devansat tari puternice din UE

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, in prima sedinta de Guvern din 2019. S-a intamplat in timp ce prezenta realizarile economice de anul trecut.

VIORICA DANCILA: Rata de absorbtie a fondurilor, ajunsa la media UE

Premierul Viorica Dancila a anuntat, astazi, ca Romania a ajuns cu rata de absorbtie a fondurilor europene la media UE.

Viorica Dancila i-a propus DIN NOU pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Nominalizarile au fost trimise presedintelui

Premierul Viorica Dancila ii propune din nou pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa ce seful statului a trimis, joi, doua scrisori.

Viorica Dancila insista si ii propune din nou pe Vasilescu si Draghici la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila i-a transmis din nou joi presedintelui Klaus Iohannis nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )