Libnet.ro
UNICEF

13:30

Viorica Dancila: Sunt convinsa ca Adina Valean va fi un comisar bun

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila: Sunt convinsa ca Adina Valean va fi un comisar bun

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, joi seara, ca este convinsa ca Adina Valean va fi un comisar bun, mentionand, totodata, ca nu le va da voie europarlamentarilor PSD sa critice candidatul Romaniei, pentru ca, a spus aceasta, imaginea tarii este mai importanta decat lupta politica. continuă pe Hotnews

Dancila: O apreciez pe Adina Valean, am fost colege, este un europarlamentar foarte bun

Fostul prim-ministru Viorica Dancila afirma ca Adina Valean, nominalizata de Guvernul PNL pentru Comisia Europeana, va fi un comisar bun si anunta ca nu va permite europarlamentarilor PSD sa o critice in forurile europene.

Viorica Dancila, exercitiu de fair play: Adina Valean va fi un comisar european bun

Presedintele PSD, Viorica Dancila, s-a declarat multumita de varianta Adina Valean pentru postul de comisar european din partea Romaniei. O apreciez pe Adina Valean, am fost colege, este un.

Viorica Dancila (PSD): Nu vom ataca propunerea de comisar european a Guvernului Orban pentru ca nu suntem anti-romani

PSD nu va ataca propunerea de comisar european facuta de Guvernul Orban, a afirmat fostul premier Viorica Dancila, lider al social-democratilor si candidat in cursa catre Cotroceni. Cand este vorba despre.

THEODOR PALEOLOGU: Atat domnul Iohannis, cat si doamna Dancila sunt simboluri ale esecului invatamantului romanesc

Candidatul PMP la Presedintia Romaniei, Theodor Paleologu, considera ca doi dintre contracandidatii sai - Klaus Iohannis si Viorica Dancila - sunt simboluri ale esecului invatamantului romanesc, el facand aceasta afirmatie in legatura cu faptul ca ambii au predat elevilor, transmite News. ro.

Cine este noul comisar european al Romaniei. Adina Valean este sotia lui Crin Antonescu si are o influenta aparte la Bruxelles

Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei, acceptat de Ursula von der Leyen? Europarlamentarul PNL este sotia lui Crin Antonescu, fostul presedinte interimar al tarii, si are o influenta aparte la Bruxelles. Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei? Adina Valean 51 de ani),europarlamentar PNL si sotia lui Crin Antonescu, a .

Guvernul Orban a prezentat noile propuneri de comisar european: Siegfried Murasan si Adina Valean

Premierul Ludovic Orban a anuntat in sedinta de Guvern de miercuri ca noile propuneri din partea Romaniei pentru functia de comisar european sunt Siegfried Murasan si Adina Valean.

Europarlamentarul Adina Valean, acceptata de catre presedintele Comisiei Europene pentru functia de comisar european Cine este Adina Valean - UPDATE

Europarlamentarul Adina Valean a fost acceptata de catre presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european pentru Transporturi, au anuntat reprezentantii CE. Acestia precizeaza ca cei doi candidati propusi de Guvernul Orban - Adina Valean si Siegfried Muresan - au avut astazi interviuri cu presedintele ales al CE.

Adina Valean, propusa comisar european, ar putea fi audiata luni in Parlament, anunta Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Adina Valean, propunerea de comisar european, sa fie audiata, luni, in Parlamentul Romaniei, inainte ca aceasta sa se prezinte in fata comisiei de specialitate din Legislativul European.

Cine e Adina Valean, viitorul comisar european al Romaniei. Eurodeputat influent, sotia lui Crin Antonescu. A redus tarifele pentru traficul de net

Adina Valean, acceptata pentru functia de comisar european pe Transporturi, este europarlamentar inca din 2007. Portalul Votewatch. eu a plasat-o pe locul 4 in topul celor mai influenti europarlamentari in ultima legislatura. A fost vicepresedinte al Parlamentului European si a contribuit, in 2009, la diminuarea tarifelor pentru traficul de internet in regim de roaming. Este sotia lui Crin Antonescu.

Adina Valean a fost acceptata pentru functia de comisar european

Adina Valean, europarlamentar PNL, afost acceptata miercuri dupa-amiaza de presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )