Libnet.ro
UNICEF

15:01

Viorica Dancila (PSD): Nu vom ataca propunerea de comisar european a Guvernului Orban pentru ca nu suntem anti-romani

B1 B1,
Viorica Dancila (PSD): Nu vom ataca propunerea de comisar european a Guvernului Orban pentru ca nu suntem anti-romani

PSD nu va ataca propunerea de comisar european facuta de Guvernul Orban, a afirmat fostul premier Viorica Dancila, lider al social-democratilor si candidat in cursa catre Cotroceni. Cand este vorba despre. continuă pe B1

EurActiv: Siegfried Muresan va fi propunerea de comisar european a Guvernului Orban (surse)

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan va fi noua propunere de comisar european pentru Transporturi a Guvernului proaspat numit si condus de Ludovic Orban, au declarat surse din cadrul partidului pentru EurActiv Romania. Propunerea ar urma sa fie trimisa oficial marti, cel mai tarziu miercuri, catre Comisia Europeana.

Viorica Dancila: PSD va forma un grup care va monitoriza activitatea Guvernului pentru a preveni abuzurile

Fostul premierViorica Dancila a anuntat ca PSD va avea un grup format din fosti ministri si alti specialisti social-democrati care sa monitorizeze activitatea Guvernului Orban, pentru a.

Viorica Dancila, despre social-democratii care au votat Guvernul Orban: Toti cei care au tradat au fost deja exclusi din PSD (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a anuntat, luni, ca social-democratii care au votat investirea Guvernului Orban au fost exclusi din partid. De astazi, Partidul Social Democrat intra in mod oficial in.

Surse: Guvernul Orban trimite la Bruxelles propunerea de comisar european. Ce optiuni de rezerva are premierul

Premierul Ludovic Orban va trimite, miercuri, la Bruxelles nominalizarea pentrufunctia de comisar european. Propunerea vine in contextul in care Rovana Plumb, Dan Nica si Victor Negrescu, propusi de.

Orban, prima declaratie dupa votul de investire: Vom propune un comisar european in cel mai scurt timp posibil

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, dupa ce Cabinetul sau a primit votul de investitura in Parlament, ca Guvernul va formula o propunere pentru postul de comisar european dupa consultarea presedintelui si va solicita audierea candidatului in Comisia de Politica Externa. El nu a exclus recurgerea la asumarea raspunderii Guvernului pentru prorogarea pensionarii magistratilor.

Dancila, dupa ce a aprins mai multe lumanari: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Viorica Dancila se afla duminica in campanie la Focsani. Pentru scurt timp, ea a participat la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului, apoi a aprins mai multe lumanari,.

Viorica Dancila, despre nominalizarea comisarului european: Nu vom face ceea ce au facut liberalii

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a criticat miercuri faptul ca s-a asteptat prea mult un raspuns de la Bruxelles in cazul propunerii de comisar european facute de Guvernul sau, ea aratand ca.

Premierul Ludovic Orban: NU confirm propunerea lui Siegfried Muresan ca si comisar european

Premierul Ludovic Orban a negat, marti, zvonul potrivit caruia il va propune pe europarlamentarul Siegfried Muresan pentru functia de comisar european din partea Romaniei. Nu confirm aceasta stire. Vom.

Viorica Dancila, despre Liviu Dragnea: Pe langa sapte barbati de stat care ma urasc si ma ataca, iata ca a venit si al optulea

Viorica Dancila a comentat faptul ca fostul sef al PSD, Liviu Dragnea, a contestat alegerea sa in fruntea partidului, precizand ca pe langa sapte barbati de stat care o urasc a venit si al optulea Nu.

Viorica Dancila, despre contestatia lui Dragnea: Pe langa sapte barbati care ma urasc, iata ca a venit si al optulea

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus despre contestatia facuta de Liviu Dragnea referitoare la alegerea ei ca presedinte ca se poate lupta cu toti cei care o ataca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )