Libnet.ro
UNICEF

15:15

Virgil Stanescu a reusit faza turneului in victoria cu cea mai buna echipa din lume la baschet 3x3

Adevărul Adevărul,
Virgil Stanescu a reusit faza turneului in victoria cu cea mai buna echipa din lume la baschet 3x3

Cel mai tare eveniment de baschet 3x3 al anului in Romania, gazduit pentru a doua oara consecutiv de Bucuresti, a fost dominat de echipele nord-americane. continuă pe Adevărul

Victorie istorica pentru echipa Bucurestiului cu liderii mondiali din baschetul 3x3. Virgil Stanescu, autorul cosului de aur pentru romani

Victorie istorica pentru echipa Bucurestiului cu liderii mondiali din baschetul 3x3. Virgil Stanescu, autorul cosului de aur pentru romani la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

Cea mai adanca piscina din lume este o minune tehnologica: unde te poti scufunda

Fascinatia pentru superlative absolute a dus la unele dintre cele mai interesante construtii umane. Printre ele, se numara si cea mai adanca piscina. in timp ce Burj Khalifa din Dubai.

Cum arata cea mai moderna biblioteca din Baragan care se pregateste de inaugurare. Dotarile de ultima generatie ale edificiului te lasa fara replica

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, cu sali dotate cu aparatura de ultima generatie, lift panoramic, aer conditionat si supravegere video aasi va deschide portile peste aproximativ 2 luni. La starsitul saptamanii, Consiliul Judetean Calarasi a receptionat constructia cladirii in care s-au investit peste 3 milioane de euro.

Cum ar fi sa privesti tot timpul printr-un geam aburit? Operatia de cataracta, cea mai frecventa interventie chirurgicala din UE. Medic: Din nefericire, afecteaza pe toata lumea

Imagineaza-ti cum ar fi sa privesti tot timpul printr-un geam aburit. Sa nu mai reusesti sa-i vezi clar pe cei dragi, sa renunti la activitati care-ti fac placere sa citesti o carte, sa te uiti la serialul preferat) sau sa nu te mai poti ocupa de treburile casnice. Atunci cand apare cataracta, pacientul are impresia ca priveste printr-un geam aburit. Unul din doi oameni cu varsta de peste 60 de ani este afectat de cataracta, principala cauza de orbire la nivel mondial, insa afectiunea poate aparea si mai devreme. Operatia de cataracta este cea mai frecventa interventie chirurgicala din UE - anual, 4,2 milioane de europeni se opereaza de cataracta.

Topul atractiilor turistice din Bucovina. Vizitatorii fac easy-rafting pe Bistrita, se plimba cu caii pe munte si se dau cu cea mai lunga tiroliana din Romania

Turistii care-si petrec concediile in Bucovina nu au timp sa se plictiseasca. La Sucevita, in localitatea Palma, se gaseste cea mai lunga tiroliana din Romania. in Tara Dornelor se poate face rafting pe Bistrita. Iubitorii de drumetii au la dispozitie sute de trasee montane marcate pe care pot sa le parcurga pedestru, cu bicicleta sau masina de off-road.

CFR Cluj urca la sefia clasamentului dupa cea mai categorica victorie pe teren propriu

Campioana CFR Cluj a obtinut victoria in fata lui Hermannstadt, fara sa forteze, cu 3-0, dupa ce multa vreme tabela incremenise la clasicul 1-0, cel mai dorit rezultat pentru Dan Petrescu si echipa din Gruia.

Exista o tara mai izolata decat Coreea de Nord. Statul este pustiu in cea mai mare parte a anului

Daca despre Coreea de Nord se cunoaste ca este cea mai izolata tara din lume, aflata sub stricta supraveghere a oficialilor, se pare ca, de un timp, se lupta pentru acest titlu cu Turkmenistanul. Desi statul are rezerve mari de gaze, a ajuns in pragul colapsului si este pustiu in cea mai mare parte a .

Regula cea mai importanta este extirparea tumorilor cu margini bune de siguranta. Tratamente ortopedice in cancere

Mii de oameni din intreaga lume se imbolnavesc anual de cancere care afecteaza oasele si tesuturile moi. Sunt forme mai rare de afectiuni maligne fata de alte tipuri, insa tratarea lor implica provocari cu totul speciale pentru medici, pentru ca dincolo de afectarea oncologica, poate aparea si cea a functiei membrelor.

Umbrela de soare, cea mai la indemana solutie de umbrire pentru gradina, curte si terasa

Pentru gradina sau terasa, umbrelele sunt cele mai la indemana pentru a te proteja de soare cand te .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )