Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un virus pune in pericol cea mai mare rezervatie de castani comestibili din Romania

România Liberă România Liberă,
Un virus pune in pericol cea mai mare rezervatie de castani comestibili din Romania

Una dintre cele mai mari rezervatii naturale din nordul Transilvaniei, cea de castani comestibili din jurul Baii Mari, este in pericol. Motivul este contaminarea cu un virus, care produce boala numita cancerul scoartei. Acest virus provoaca defolierea castanilor, din zona bazei spre varf, iar castanii care nu sunt tratati risca sa moara. continuă pe România Liberă

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al sefului statului: Demisia presedintelui ar fi cea mai mare piedica pe care ar putea-o pune justitiei

Purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea, sustine ca pentru oricine a trait in Romania ultimilor ani este evident ca o demisie a presedintelui Traian Basescu din functie ar fi cea mai mare piedica pe care ar putea-o pune justitiei romanesti.

Declaratie din anturajul presedintelui: demisia lui Basescu, cea mai mare piedica pusa justitiei

Purtatorul de cuvant al presedintelui, Bogdan Oprea, sustine ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei, astfel creandu-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta, care i-a aparat public fara nicio ezitare.

Bogdan Oprea: Demisia lui Basescu ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei si ar crea culoar lui Ponta

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, sustine ca demisia sefului statului ar fi cea mai mare piedica pusa justitiei, astfel creandu-se culoar spre Cotroceni premierului Ponta,.

Tenis: Andreea Mitu s-a calificat in primul tur la Wimbledon. Aceasta este cea mai mare performanta din cariera

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in primul tur al turneului de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta din cariera sa, relateaza Romania Libera. in turul al treilea al calificarilor, Andreea Mitu,.

Chinezii lanseaza telefonul pe care uiti sa il incarci, avand cea mai mare baterie

Telefoanele au devenit mai mari, iar autonomia lor tot mai mica. Pana la o revolutie in domeniu, ne ramane doar sa speram la telefoane cu baterii mai mari. Iar o companie are modelul perfect cu o baterie impresionanta de 5. 000 mAh.

Peste 2000 de persoane au facut miscare la Cea mai mare ora de sport din Bucuresti

In Bucuresti, la prima dintre cele trei sesiuni ale Celei mai mari ore de sport programate pentru aceasta vara, au participat peste 2000 de persone, din 9 orase, care au facut miscare timp de 11 ore in 4 zone de sport.

Dacia Logan, la 10 ani de la lansare: 1,4 milioane de unitati vandute in 42 de tari. Constructorul de la Mioveni a devenit cea mai mare companie din Romania

Lansat oficial in luna iunie 2004, Dacia Logan a devenit nu numai unul dintre cele mai cautate modele auto din Europa si un simbol national, dar si punctul de plecare de la care a pornit reindustrializarea Romaniei, pe baze moderne. Logan implineste acum 10 ani de la prezentare.

Romania, cea mai mare tara din Sud Estul Europei ca numar de utilizatori de internet [INFOGRAFIC]

Romania este cea mai mare tara din Sud Estul Europei in ceea ce priveste numarul de utilizatori de internet. In Decembrie 2013 s-au inregistrat 8. 8 milioane de internauti, conform raportului Online Landscape: South East Europe realizat de.

RisCo: Continental Automotive Systems din Sibiu a avut cea mai mare cifra de afaceri anul trecut

Compania Continental Automotive Systems SRL, din Sibiu, a raportat o cifra de afaceri de 2,23 miliarde lei si o pierdere de 16,14 milioane lei si se afla pe primul loc intr-un top al producatorilor de componente si accesorii auto din 2013 realizat de platforma RisCo, potrivit unui comunicat remis redactiei.

THL-5000 este smartphone-ul cu cea mai buna autonomie

THL-5000 este telefonul cu cea mai capabila baterie la ora actuala. Si, da, ne-am fi dorit sa fie creat de Samsung, LG sau HTC, dar nu este. Pentru ca cea mai mare problema a smartphone-urilor actuale este autonomia, nu puterea de procesare, este bine de stiut ca exista companii chinezesti care incearca sa adreseze problema. Desi dimensiunea bateriei este in titlu, inainte de detalia specificatiile noului THL 5000, merita sa aveti o imagine de ansamblu asupra bateriei celor mai populare [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )