Libnet.ro
UNICEF

15:30

Visul londonez s-a incheiat pentru Horia Tecau. Romanul a fost eliminat si din proba de dublu mixt la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Visul londonez s-a incheiat pentru Horia Tecau. Romanul a fost eliminat si din proba de dublu mixt la Wimbledon

Perechea mixta formata din romanul Horia Tecau si indianca Sania Mirza a fost eliminata in sferturile de finala la Wimbledon de perechea alcatuita din canadianul Daniel Nestor si jucatoarea franceza Kristina Mladenovici. continuă pe Adevărul

WIMBLEDON Horia Tecau se lupta pentru sferturi la dublu mixt. Cine mai joaca la celelalte probe competitionale

Horia Tecau se va lupta pentru calificarea in faza sferturilor de finala ale turneului de la Wimbledon la dublu mixt, in timp ce la feminin s-au decis deja semifinalistele, iar la masculin se vor decide miercuri.

WIMBLEDON Astazi se disputa semifinalele la simplu feminin si dublu masculin. Horia Tecau joaca in sferturi la dublu mixt

Wimbledon a ajuns in penultimul act la simplu feminin si dublu masculin, iar Horia Tecau a ramas in lupta la dublu mixt, unde va disputa astazi faza sferturilor.

Wimbledon: Perechea Horia Tecau/ Sania Mirza, in sferturile probei de dublu mixt

Horia Tecau si Sania Mirza India) au obtinut, miercuri, calificarea in sferturile probei de dublu mixt de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Wimbledon: Horia Tecau si Sania Mirza, in optimi la dublu mixt

Horia Tecau si Sania Mirza India) s-au calificat in optimile probei de dublu mixt de la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Horia Tecau si Sania Mirza s-au calificat in optimile de la Wimbledon

Perechea formata din tenismanul roman Horia Tecau si indiana Sania Mirza s-a calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare.

Horia Tecau si Max Mirnyi, eliminati in optimile de finala ale probei de dublu de la Wimbledon

Dupa ce a jucat trei finale consecutive pe iarba londoneza, Horia Tecau paraseste editia din acest an a turneului de la Wimbledon inca din faza optimilor de finala ale probei de dublu masculin. Romanul si.

Horia Tecau a pierdut la Wimbledon dupa ce a condus cu 2-0 la seturi

Romanul Horia Tecau si bielorusul Max Mirnyi au cedat in cinci seturi in fata cuplului croato-brazilian format din Ivan Dodig si Marcelo Melo.

Calificat in optimi pe iarba londoneza, Horia Tecau tinteste castigarea Wimbledonului: Suntem in vana!

Tenismenul Horia Tecau, care a ajuns in optimile de finala de la Wimbledon, alaturi de bielorosul Max Mirnii, viseaza cu ochii deschisi sa joace finala turneului de Grand Slam.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )