Libnet.ro
UNICEF

21:00

Rusia ameninta Republica Moldova cu o interventie militara precum cea din Georgia

Adevărul Adevărul,
Rusia ameninta Republica Moldova cu o interventie militara precum cea din Georgia

Federatia Rusa, prin vocea vicepremierului Dmitri Rogozin, a amenintat Republica Moldova cu o interventia militara precum cea din Georgia. Declaratiile au venit imediat dupa ce Parlamentul Republicii Moldova a aprobat cu majoritate de voturi o Somatie de retragere a trupelor ruse din regiunea transnistreana. continuă pe Adevărul

Vicepremierul rus ameninta Republica Moldova cu razboiul: Ati uitat ce a patit Georgia in 2008?

Parlamentul de la Chisinau a votat vineri o Declaratie privind retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Acesta lucru a starnit nemultumirea vicepremierului rus, Dmitri Rogozin, care a t.

Chisinaul interzice unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe ii sugereaza delegatiei ruse in frunte cu vicepremierul Dmitri Rogozin sa-si anuleze venirea in Republica Moldova pentru a participa la aniversarea a 25 de ani de la.

Chisinaul INTERZICE unei delegatii din Rusia sa vina in Republica Moldova la bordul unor avioane militare

Ministerul de Externe din Republica Moldova a transmis delegatiei ruse din care face parte si vicepremierul Dmitrii Rogozin sa-si anuleze venirea in Moldova, potrivit Deschide. md. Acestia urmau sa ia.

Comunicarea legata de schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova s-a facut prost

ACTUALIZARE 16:41 Maia Sandu: Premierul Tudose a incurajat public adoptarea unui sistem electoral care va favoriza fortele pro-Kremlin Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate din Moldova, a apreciat ca declaratiile facute la Chisinau de catre premierul roman Mihai Tudose reprezinta o incurajare publica a adoptarii unui sistem electoral care favorizeaza fortele proruse si care va duce la sfarsitul democratiei in Moldova. ----------- Premierul Mihai Tudose a declarat aseara, la TVR, ca proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral din uninominal in mixt, in Republica Moldova, este criticat din cauza ca s-a comunicat prost despre el, acest sistem fiind folosit si in tari din Europa.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa.

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Stationarea trupelor ruse constituie incalcari ale prevederilor constitutionale. Dodon, presedintele pro-rus, e nemultumit: Se vrea inrautatirea relatiilor cu Federatia Rusa

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Parlamentul de la Chisinau cere retragerea trupelor ruse din Republica Moldova: Este o amenintare constanta a securitatii si stabilitatii regionale si europene

Partidul Democrat din Republica Moldova a propus, vineri, un nou proiect de lege privind retragerea trupelor ruse din Republica Moldova.

Premierul Romaniei a discutat cu Donald Tusk despre Republica Moldova: Ne continuam rolul de cel mai implicat stat in atragerea Moldovei pe calea UE

Premierul Mihai Tudose a discutat la telefon, joi, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, despre Republica Moldova, in contextul in care va face o vizita vineri in statul vecin, si i-a transmis liderului europena ca Romania isi continua rolul de cel mai implicat stat membru in atragerea Moldovei pe calea europeana, au declarat pentru News. ro surse guvernamentale.

Maia Sandu: Declaratiile lui Mihai Tudose incurajeaza adoptarea in Republica Moldova a unui sistem electoral care va favoriza fortele pro-Kremlin

Maia Sandu, lidera Partidului Actiune si Solidaritate, sustine ca declaratiile facute la Chisinau de catre premierul Mihai Tudose reprezinta o incurajare pentru a se adopta, in Republica Moldova, un sistem electoral pro-Kremlin.

Comunicarea legata de schimbarea sistemului electoral din Republica Moldova s-a facut prost

Premierul Mihai Tudose a declarat aseara, la TVR, ca proiectul de lege privind schimbarea sistemului electoral din uninominal in mixt, in Republica Moldova, este criticat din cauza ca s-a comunicat prost despre el, acest sistem fiind folosit si in tari din Europa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )