Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintia egipteana: ElBaradei este alegerea cea mai logica pentru formarea guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintia egipteana: ElBaradei este alegerea cea mai logica pentru formarea guvernului

Presedintia egipteana a afirmat, ieri seara, ca primul ministru nu a fost oficial numit dupa ce mai multe surse au indicat ca Mohamed ElBaradei a fost inzestrat sa formeze guvernul, adaugand totusi ca acesta este alegerea cea mai logica, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintia egipteana: Premierul nu a fost inca numit oficial, dar ElBaradei este alegerea logica

Presedintia egipteana a afirmat sambata seara ca Mohamed ElBaradei nu a fost numit oficial prim-ministru, insa el este alegerea cea mai logica, relateaza AFP. Presedintele interimar Adly Mansour s-a.

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Care sunt judetele cu cea mai MARE promovabilitate.

Judetele Braila, Cluj si Iasi au inregistrat cea mai rata rata de promovare a elevilor la examenul de Bacalaureat, arata rezultatele partiale transmise, duminica,de Ministerul Educatiei. In Braila, promovabilitatea este de 74,17%, in Cluj-70,99%, iar in Iasi- 67,55%. Citeste si REZULTATE BACALAUREAT 2013. Procentul de promovare la nivel national - 55,52% Procentul de promovare a examenului de Bacalaureat in sesiunea iunie - iulie 2013 este de 55,52% , informeaza .

Novak Djokovic a castigat cea mai lunga semifinala din istoria Wimbledonului si s-a calificat in ultimul act

Novak Djokovic este primul finalist de la Wimbledon, dupa ce a castigat un meci incredibil disputat impotriva argentinianului Juan Martin del Potro. Liderul mondial a castigat cea mai lunga semifinala masculina.

Cea mai atragatoare vedeta TV din Romania era baietoasa in adolescenta!

Geanina Ilies, desemnata recent cea mai atragatoare vedeta TV din Romania, nu a fost dintotdeauna o prezenta atat de feminina. In adolescenta, superba prezentatoare de la Antena 1 purta parul scurt si era baietoasa. Continue reading .

Grecia incearca sa atraga turisti cu sloganul: Grecia, cea mai bogata tara din lume

Grecia a lansat o noua campanie de promovare a turismului, sub numele Grecia, cea mai bogata tara din lume, cu referire insa la cultura si istoria tarii, intrucat nivelul de trai al grecilor a scazut simtitor in ultimii ani, marcati de recesiune dura si criza supraindatorarii statului.

AUDIO |Lifted, cea mai noua piesa Naughty Boy ft. Emeli Sande + Next to Me (remix, versiune Spaniola)

Naughty Boy, artistul englez care se bucura in prezent de un succes incredibil cu piesa La La La, a realizat o noua colaborare cu Emeli Sande pentru piesa Lifted. Track-ul face parte de pe albumul de debut al lui Naughty Boy, numit Hotel Cabana, pe care il va lansa anul acesta in luna Septembrie. Pe .

Federatia Patronatelor din Turism: Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului

Proiectul Dracula pentru promovarea Transilvaniei reprezinta cea mai profitabila strategie de dezvoltare a turismului din regiune, se arata intr-un comunicat al Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii FPTS) remis joi si citat de Agerpres.

Realitate si fantasma in cea mai recenta colectie Valentino Haute Couture

Designerii Valentino au creat un mix interesant de forme si tesaturi in cea mai recenta colectie haute couture a casei de moda. Conceputa asemanator unei expozitii de arta, colectia Valentino respecta toate rigorile didactice ale unei introduceri in lumea haute couture. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

Egipt: Negocierile pentru functia de prim-ministru continua, dupa ce miscarea anti-Morsi anuntase ca Mohamed ElBaradei este premier interimar. Noi manifestatii asteptate duminica

Negocierile politice pentru functia de premier al Egiptului continua duminica la Cairo, dupa ce miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara ce a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi, anuntase sambata seara ca Mohamed ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar. Duminica, presedintia a dezmintit zvonurile potrivit carora presedintele interimar Adly Mansour l-ar fi insarcinat pe ElBaradei sa formeze Guvernul, precizand ca acesta este doar unul dintre candidatii la functia de premier. Intre timp, fortele pro si contra presedintelui islamist inlaturat de la putere se pregatesc pentru noi manifestatii.

Halle Berry, cea mai stilata viitoare mamica-vedeta!

Halle Berry este insarcinata, iar acest lucru o face sa radieze de fericire! Actrita este extrem de apreciata pentru silueta impecabila pe care o afiseaza in ciuda sarcinii avansate, dar si pentru stilul vestimentar pe care il adopta ca viitoare mamica. Continue reading .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )