Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIZITA PAPEI FRANCISC. Sfantul Parinte va folosi un papamobil fabricat in Romania

Antena3 Antena3,
VIZITA PAPEI FRANCISC. Sfantul Parinte va folosi un papamobil fabricat in Romania

O stire-surpriza vine din partea organizatorilor locali de la Iasi. Potrivit primarului Mihai Chirica, in timpul vizitei sale la Iasi, Papa Francisc se va deplasa cu un papamobil fabricat . continuă pe Antena3

CHIRICA DESPRE VIZITA PAPEI FRANCISC LA IASI: Masurile de securitate vor fi similare cu cele ale unei vizite a presedintelui SUA

Masurile de securitate luate in timpul vizitei Papei Francisc la Iasi, din 1 iunie, vor fi similare cu cele ale unei vizite a presedintelui Statelor Unite ale Americii, a anuntat primarul din Iasi, Mihai Chirica.

Noi detalii despre vizita Papei Francisc la Blaj: accesul pe Campia Libertatii, pe baza unor bilete gratuite distribuite in parohii si a documentului de identitate

Sfantul Scaun a comunicat luni, 25 martie 2019, noi detalii privind vizita Suveranului Pontif in Romania. Papa Francisc se va afla la Blaj in data de 2 iunie 2019.

VIDEO Vizita Papei Francisc in Romania. Suveranul Pontif va merge la Blaj in comunitatea romilor

Biserica Greco-Catolica a inceput pregatirile pentru evenimentul istoric ce va avea loc in 2 iunie, cand Suveranul Pontif, Papa Francisc, va ajunge la Blaj. Pe langa liturghia si slujba de beatificare, Papa Francisc va avea o intalnire si cu reprezentanti ai comunitatii de romi din oras.

Detalii nestiute despre vizita Papei Francisc in Romania. Programul complet

Sanctitatea Sa Papa Francisc va fi primit de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, in data de 31 mai 2019 in perioada 31 mai 2 iunie a. c. , Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua o.

Cum se pregateste la Iasi vizita Papei: Organizarea e cel putin la nivelul unui demnitar de talia presedintelui SUA

Vizita Papei Francisc la Iasi a fost discutata marti, 26 martie, in cadrul unei intalniri intre Petru Gherghel, episcopul catolic de Iasi, Preasfintitul Aurel Perca, episcopul auxiliar, Daniel Iacobut, organizatorul pe partea liturgica, Mihai Chirica, primarul Iasului, si Adrian Blajuta, purtatorul de cuvant al Episcopiei.

Masuri de securitate exceptionale pentru vizita Papei

Masurile de securitate luate in timpul vizitei Papei Francisc la Iasi, din 1 iunie, vor fi similare cu cele ale unei vizite a presedintelui Statelor Unite ale Americii, a anuntat primarul din Iasi, Mihai Chirica.

PROGRAMUL VIZITEI PAPEI FRANCISC in Romania. Fara slujba in aer liber in Bucuresti VIDEO

PROGRAMUL VIZITEI PAPEI FRANCISC in Romania Sala de presa a Sf. Scaun a anuntat astazi programul detaliat al calatoriei apostolice pe care papa Francisc o efectueaza in Romania in zilele 31 mai 2 iunie 201.

Programul detaliat al vizitei Papei Francisc in Romania / intalniri cu Iohannis, cu Patriarhul Daniel, dar si cu romii din Blaj

Administratia prezidentiala a anuntat, luni, care va fi programul Papei Francisc in timpul vizitei pe care o va face in Romania. Papa Francis va veni la noi in tara pe 31 mai, urmand sa fie intampinat la aeroport de presedintele Klaus Iohannis. Capul Bisericii Catolice va avea in prima zi a vizitei si o intalnire cu Patriarhul Daniel, pe 1 iunie urmand sa se duca la Sumuleu-Ciuc si la Iasi. Duminica va sosi la Campia Libertatii din Blaj, urmand sa plece din tara de pe aeroportul din Sibiu, tot in prezenta sefului statului.

Vizita Papei in Romania. in ce data va sosi, in ce orase si cand il va primi Klaus Iohannis pe inaltul prelat

Vizita Papei Francisc in Romania se va desfasura in perioada 31 mai 2 iunie. inaltul prelat va fi primit de presedintele Klaus Iohannis la Bucuresti in prima zi a vizitei. Suveranul Pontif va merge apoi la Sumuleu-CIuc, Iasi si Blaj. Papa Francisc va ajunge in Romania, in cadrul unei vizite apostolice, pe data de [] .

Vizita Papei la Blaj: 42.000 de pelerini vor avea acces pe Campia Libertatii / Detalii organizatorice

000 de pelerini vor avea acces in 2 iunie pe Campia Libertatii din Blaj, unde Papa Francisc va oficia o liturghie si va beatifica sapte episcopi martiri greco-catolici. La intalnirea cu Suveranul Pontif sunt asteptati pelerini din intreaga tara, din SUA, Canada si din toata Europa, 700 de preoti si 400 de jurnalisti. Potrivit oficialitatilor, pe Campia Libertatii vor fi amplasate 26. 000 de scaune, iar pana acum pentru biletele distribuite gratuit s-au inscris 33. 000 de pelerini, scrie Alba 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )