Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vizita in SUA Dancila se intalneste luni cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului evreilor

Hotnews Hotnews,
 Vizita in SUA Dancila se intalneste luni cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului evreilor

Premierul Viorica Dancila isi incepe luni vizita in SUA, pe agenda zilei figurand intalniri cu primarul orasului Jersey, dar si cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului american al evreilor. Ultima vizita a lui Dancila in SUA a generat un veritabil scandal politico-diplomatic, legat de mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila isi incepe vizita in SUA! Se intalneste luni cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului evreilor

Premierul Viorica Dancila isi incepe luni vizita in SUA, unde va fi insotita de mai multi ministri, printre care se numara Ramona Manescu, Eugen Teodorovici, Gabriel Les, Sorina Pintea si Alexandru.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu reprezentantii Bancii Mondiale. A fost semnat un Acord pe Sanatate

Premierul Viorica Dancila a avut luni, la New York, in contextul vizitei de lucru in SUA, o intrevedere cu reprezentantii Bancii Mondiale, la finalul careia a fost semnat Acordul de imprumut destinat cresterii.

Urmasa lui Merkel, la prima vizita in SUA de la preluarea Apararii germane. Evenimentul are loc intr-un moment complicat al relatiilor dintre Washington si Berlin

Annegret Kramp-Karrenbauer AKK), ministrul german al Apararii si noua sefa a CDU, se intalneste, luni, cu Mark Esper, omologul sau american, intr-o tentativa de stabilizare a relatiilor dintre SUA si.

Victor Ponta, despre vizita Vioricai Dancila in SUA: Pleci la New York sa te vezi cu primarul din Jersey City. M-am uitat pe Wikipedia si e de dimensiunea Ploiestiului. E fara precedent (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a criticat-o pe Viorica Dancila pentru vizita sa in SUA, unde s-a intalnit, printre altele cu primarul orasului Jersey City. Prezent in emisiunea Dosar de politciian,.

Rivlin se intalneste luni seara cu Netanyahu si Gantz

Presedintele israelian Reuven Rivlin i-a invitat pe premierul in exercitiu Benjamin Netanyahu si pe principalul sau rival Benny Gantz, care nu au reusit sa se departajeze in legislativele de la 17 septembrie, la o intalnire, luni seara, a anuntat biroul acestuia intr-un comunicat, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )