Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un alt spital din Romania isi umileste pacientii. Conditiile din saloanele Spitalului Judetean Satu Mare rivalizeaza cu cele din Evul Mediu

Antena3 Antena3,
Un alt spital din Romania isi umileste pacientii. Conditiile din saloanele Spitalului Judetean Satu Mare rivalizeaza cu cele din Evul Mediu

Un alt spital din Romania, dupa cel din Bacau, isi umileste pacientii. Conditiile din saloane sunt unele care rivalizeaza cu cele din Evul Mediu. Peretii sunt scorojiti sau daramati, geamurile stau sa. continuă pe Antena3

Studiu amanuntit: ce stare si caracteristici are piata de publicitate online din Romania

Cei mai multi dintre clientii online ai agentiilor de publicitate din Romania indica faptul ca sunt prezenti pe retele de socializare 18,2%), ca isi optimizeaza site-urile pentru motoarele de cautare 16,3%), ca apeleaza la pay-per-click marketing.

A.T. Kearney: In 2013, economia subterana din Romania a reprezentat circa 28,4% din PIB, adica 39,5 miliarde de euro

Economia subterana din Romania a reprezentat in 2013 circa 28,4% din PIB circa 39,5 miliarde de euro), unul dintre cele mai mari nivele din Europa, Romania fiind depasita doar de Bulgaria, unde procentul este de 31% din PIB, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta AT Kearney vezi studiul in atasament). In suma absoluta, cele 39,5 miliarde de euro sunt in crestere fata de 2012- cand dimensiunea economiei gri a fost de 38,3 miliarde euro- dar si fata de 2011 cand acelasi studiu indica un nivel al evaziunii de 38,8 mld. euro. Vezi studiul integral in atasament.

Asociatia Magistratilor din Romania acuza CSM ca face alegeri pe ascuns

Asociatia Magistratilor din Romania acuza Consiliul Superior al Magistraturii ca face alegeri pe ascuns. Potrivit Jurnalul National, nu a existat un calendar pentru depunerea candidaturilor si a proiectelor.

Ministerul Sanatatii a cerut ancheta la Spitalul din Satu Mare, acolo unde conditiile rivalizeaza cu cele de Ev Mediu

Ministerul Sanatatii a cerut DSP Satu Mare sa faca, impreuna cu CJ, o ancheta la Spitalul Judetean, pentru a verifica conditiile igienico-sanitare si modalitatea in care sunt tratati pacientii, dupa ce.

Cum s-a prabusit increderea strainilor in propriile firme din Romania.

In conditiile in care profiturile firmelor cu actionari straini a scazut cu numai 26% fata de nivelul anului de gratie 2008, valoarea investitiilor straine directe s-a redus per total de cinci ori iar cea a creditelor acordate de investitorii straini firmelor unde au participatii de 10 ori. Scaderea investitiilor straine directe ISD) este dramatica daca ne raportam la anul de gratie 2008: de la 9,45 miliarde euro am ajuns la numai 1,81 miliarde la finalul lui octombrie 2013. Reducerea .

Caru' cu vedete: Tuncay, cel mai sarac dintre sotii Andreei Marin!; Poti sa crezi asta? Andreea Esca, batuta cu cureaua; Mihai Bendeac si-a pus toate femeile din Romania in cap

Printul Will e prea prost pentru Universitatea Cambridge. Scandal urias la faimoasa Universitate Cambridge, din cauza inscrierii printului mostenitor William la cursurile de management agricol. Al doilea divort monden al anului 2014! Ea e blonda celebra, el se afla in puscarie pentru trafic de droguri! Anul nou inseamna si o viata noua, pentru cei care isi doresc si reusesc sa scape de trecut.

Analiza AFP: Exodul inteligentei din Romania si Bulgaria continua, dupa anularea restrictiilor in UE

Tineri cu studii superioare, inclusiv oameni de stiinta, nu au asteptat deschiderea pietei europene a muncii pentru a parasi in masa Bulgaria si Romania, o adevarata problema pentru cele doua tari, cele.

Topul celor mai furate masini premium din Romania

Anul 2013 a adus in garajele hotilor 255 de autoturisme premium si un model de lux Bentley Continental, insa toata captura lor nu a depasit marca autohtona Dacia pentru care Politia a contabilizat 375 de masini furate cinci Duster), reiese din datele.

Proiect spectaculos. Tunel subteran prin centrul istoric al unui oras din Romania

Orasul Rasnov, cunoscut pentru cetatea sa medievala, va avea un tunel rutier in centrul localitatii si o parcare subterana, scriu jurnalistii de la incomemagazine. ro. Doua firme, una din Italia si alta din.

Ungureanu: Forta de munca din Romania este indispensabila UE

Presedintele partidului Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, considera ca reactiile unor politicieni europeni, cu privire la migratia fortei de munca din tara noastra, sunt exagerate si deloc justificate, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )