Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Moisescu: Rosca Stanescu este pastrat in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

B1 B1,
Vlad Moisescu: Rosca Stanescu este pastrat in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Presedintele Initiativei Romania Liberala IRL), Vlad Moisescu, ataca modul in care Crin Antonescu conducePNL. Din pacate, in PNL sunt dati afara din partid oameni care au si 23 de ani vechime, care. continuă pe B1

Vlad Moisescu: Rosca Stanescu e tinut in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Vlad Moisescu, presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala IRL), a declarat ca, prin modul in care Crin Antonescu conduce PNL, este tinut in partid un om ca Sorin Rosca Stanescu, dar sunt dati afara liberalii cu vechime pentru ca au construit IRL, transmite Mediafax.

VIDEO Vlad Moisescu: Rosca Stanescu e tinut in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Vlad Moisescu, presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala IRL), a declarat ca, prin modul in care Crin Antonescu conduce PNL, este tinut in partid un om ca Sorin Rosca Stanescu, dar sunt dati afara liberalii cu vechime pentru ca au construit IRL, transmite Mediafax.

Mircea Diaconu: Rosca Stanescu este vulcanic si nu are suficienta experienta politica

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu apreciaza ca senatorul Sorin Rosca Stanescu, colegul sau de partid, nu are suficienta experienta politica, insa denota un temperament vulcanic. Rosca Stanescu are un.

Crin Antonescu: Episodul Sorin Rosca Stanescu este incheiat. L-am asigurat pe premier de tot sprijinul liberalilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar cons.

Ponta: Sa fie foarte clar, daca Rosca Stanescu ramane in PNL, acordul USL nu mai este valabil

Copresedintele USL, Victor Ponta, a atentionat, joi seara, ca daca Sorin Rosca Stanescu mai ramane senator PNL, acordul semnat in USL nu va mai fi valabil. Eu nu cred ca liberalii il vor alege pe SRS.

Sorin Rosca Stanescu nu pleaca din PNL

Senatorul PNL Sorin Rosca Stanescu a declarat, vineri, ca nu se pune problema sa plece din partid, ca o alianta atat de importanta cum este USL nu poate sa se prabuseasca din cauza lui, spunand ca daca Ponta ramane consecvent inseamna ca altceva il determina pe acesta sa incerce ruperea USL.

Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, scrie Mediafax. Episodul Sorin Rosca Stanescu este unul incheiat, despre care s-a spus din toate partile si cu toate nuantele tot ce trebuia spus. Noi v-am descris si cred ca a facut-o si Victor Ponta si au facut-o si alti colegii de ai nostri pe .

Ponta: Problema nu e Rosca Stanescu, ci daca PNL este solidar cu deciziile grele

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat vineri ca situatia din coalitia de guvernare este serioasa si ca intalnirea avuta de liderii USL la Palatul Victoria a fost una utila, in urma careia.

Vlad Moisescu (IRL): Rosca Stanescu e tinut in PNL, dar sunt dati afara oameni cu 23 de ani vechime

Vlad Moisescu, presedintele Consiliului Director al Initiativei Romania Liberala IRL), l-a taxat pe Crin Antonescu pentru ca il tine in partid pe Sorin Rosca Stanescu, dar se debaraseaza de liberalii cu vechime pentru ca au construit IRL.

UPDATE Ultimatum dat de Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri/ Rosca Stanescu isi cere scuze

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat. UPDATE 2 Sorin Rosca Stanescu isi cere scuze pentru afirmatiile facute la adresa partenerilor de alianta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )