Libnet.ro
UNICEF

21:30

Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat.

România Liberă România Liberă,
Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, scrie Mediafax. Episodul Sorin Rosca Stanescu este unul incheiat, despre care s-a spus din toate partile si cu toate nuantele tot ce trebuia spus. Noi v-am descris si cred ca a facut-o si Victor Ponta si au facut-o si alti colegii de ai nostri pe . continuă pe România Liberă

VIDEO Crin Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat. L-am asigurat pe Ponta ca are sprijinul nostru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, transmite Mediafax.

Crin Antonescu: Episodul SRS este incheiat, s-a discutat pe lung, ne-am inteles si mergem mai departe

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, sambata, la iesirea de la Congresul TNL, ca se bucura ca a putut veni si presedintele PSD Victor Ponta la aceasta intalnire, dand apoi lamuriri vizavi de.

Crin Antonescu: Episodul Sorin Rosca Stanescu este incheiat. L-am asigurat pe premier de tot sprijinul liberalilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar cons.

Antonescu, despre ultimatumul lui Ponta: Nu facem un nou acord USL special pentru Rosca Stanescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca PNL a luat deja deciziile pe care le avea de luat si ca situatia tensionata din USL privindu-l pe Sorin Rosca Stanescu nu se rezolva prin ultimatumuri. Am avut o discutie, eu cu Ponta si alti colegi din USL. Astazi am avut o reuniune al BPN PNL, ne-am pronuntat privind cazul Ponta - Rosca Stanescu. Ne-am delimitat de acuzatiile pe care SRS le-a adus lui Ponta. Salut ca SRS si-a cerut scuze. Acesta sunt deciziile pe care PNL le-a luat .

Antonescu ii ia apararea lui Sorin Rosca Stanescu: Nu duce o campanie impotriva USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, considera ca nu exista elemente pentru a vorbi de o campanie a senatorului Sorin Rosca Stanescu impotriva premierului Victor Ponta sau impotriva USL. Daca citim spiritul protocolului USL este foarte clar ca o campanie impotriva USL sau a cuiva din USL este de neacceptat. Eu nu cred ca avem elementele pentru a vorbi de campania senatorului Sorin Rosca Stanescu impotriva lui Victor Ponta sau impotriva USL. Nu cred. ) Campanii fac posturile de televiziune, .

UPDATE Ultimatum dat de Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri/ Rosca Stanescu isi cere scuze

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat. UPDATE 2 Sorin Rosca Stanescu isi cere scuze pentru afirmatiile facute la adresa partenerilor de alianta.

Antonescu: Nu am vazut elementele unei campanii ale lui Rosca Stanescu impotriva PSD sau a lui Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la finalul sedintei USL, ca nu apreciaza ca in cazul senatorului PNL Sorin Rosca Stanescu exista elementele pentru care sa fie acuzat de ducerea unei campanii impotriva PSD sau a lui Victor Ponta, mentionand insa ca a avut afirmatii excesive, potrivit Mediafax.

Antonescu: Rosca Stanescu nu duce vreo campanie impotriva PSD sau a lui Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca nu apreciaza ca in cazul senatorului PNL Sorin Rosca Stanescu exista elementele pentru care sa fie acuzat de ducerea unei campanii impotriva PSD sau a.

UPDATE Ultimatum dat de Victor Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Crin Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri unii altora

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat.

UPDATE Victor Ponta despre Sorin Rosca Stanescu: Un membru al PNL duce o campanie alaturi de grupuri de interese impotriva PSD, asteptam o decizie/ Crin Antonescu.Nu s epoate vorbi d eo campanie a lui SRS impotriva PSD

Victor Ponta a cerut marti liberalilor o decizie in cazul senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu, care a demisionat luni din Comisia de ancheta privind interceptarile telefonice ale magistratului Corneliu Barsan acuzand PSD-ul ca a avut misiunea de a ingropa aceasta ancheta. UPDATE Crin Antonescu: Nu exista elementele pentru a vorbi de o campanie a lui Sorin Rosca Stanescu impotriva PSD .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )