Libnet.ro
UNICEF

09:17

Mircea Diaconu: Rosca Stanescu este vulcanic si nu are suficienta experienta politica

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu: Rosca Stanescu este vulcanic si nu are suficienta experienta politica

Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu apreciaza ca senatorul Sorin Rosca Stanescu, colegul sau de partid, nu are suficienta experienta politica, insa denota un temperament vulcanic. Rosca Stanescu are un. continuă pe Antena3

Crin Antonescu: Episodul Sorin Rosca Stanescu este incheiat. L-am asigurat pe premier de tot sprijinul liberalilor

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar cons.

Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, scrie Mediafax. Episodul Sorin Rosca Stanescu este unul incheiat, despre care s-a spus din toate partile si cu toate nuantele tot ce trebuia spus. Noi v-am descris si cred ca a facut-o si Victor Ponta si au facut-o si alti colegii de ai nostri pe .

Mircea Ionescu Quintus, la RFI: Rosca Stanescu a devenit parlamentar prea repede; Ponta sa nu ne spuna ce sa facem!

Senatorul Sorin Rosca Stanescu risca sa fie exclus, daca nu-si revine, spune, intr-un interviu la RFI, presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus. El considera ca SRS a devenit prea repede parlamentar si a ramas cu mentalitatea de ziarist patron. Quintus afirma ca premierul Victor Ponta nu poate sa le spuna liberalilor ce trebuie sa faca.

UPDATE Ultimatum dat de Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri/ Rosca Stanescu isi cere scuze

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat. UPDATE 2 Sorin Rosca Stanescu isi cere scuze pentru afirmatiile facute la adresa partenerilor de alianta.

Lider PNL Dambovita: Rosca Stanescu si-a spus raspicat o opinie. ...

Vicepresedintele PNL Dambovita deputatul Vasile Horga considera ca nu exista niciun motiv ca senatorul Sorin Rosca Stanescu sa demisioneze din PNL sau sa fie demis, scrie Mediafax. El a apreciat ca acesta si-a spus raspicat o opinie si ca nu se rupe USL pentru atata lucru. Vasile Horga, care este si deputat de Dambovita, a declarat, vineri, ca organizatia judeteana a PNL il sustine pe Sorin Rosca Stanescu, asa cum sustine orice parlamentar care are o declaratie politica in concordanta cu .

Ultimatum dat de Victor Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ] Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare.

UPDATE Ultimatum dat de Victor Ponta liberalilor: Astept pana luni sa existe o delimitare clara din partea PNL in cazul senatorului Rosca Stanescu/ Crin Antonescu: Nu suntem in situatia de a ne da ultimatumuri unii altora

Victor Ponta a solicitat joi Partidului National Liberal sa actioneze in cazul atacului senatorului Sorin Rosca Stanescu la adresa PSD, precizand ca asteapta pana luni sa existe o delimitare clara. ) Altfel, imi pare rau, dar nu cred ca putem sa gasim o solutie pozitiva, a declarat premierul. Ponta a mai afirmat ca, in opinia sa, aceasta este cea mai mare criza pe care o are USL de la formare. UPDATE Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi seara ca social-democratii si liberalii nu sunt in situatia de a-si da ultimatumuri unii altora, iar PNL a hotarat in Biroul Politic National ce a avut de hotarat.

VIDEO Crin Antonescu: Episodul Rosca Stanescu e incheiat. L-am asigurat pe Ponta ca are sprijinul nostru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, ca el considera episodul Sorin Rosca Stanescu incheiat si ca l-a asigurat pe premierul si liderul PSD Victor Ponta de tot sprijinul liberalilor, iar constructia proiectului USL merge mai departe, transmite Mediafax.

Ilie Sarbu, referitor la Rosca Stanescu: Lucrurile degenereaza; PSD nu mai poate trece cu vederea

Liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, avertizeaza ca PSD nu mai are niciun fel de dispozitie de a trece cu vederea iesirile senatorului liberal Sorin Rosca Stanescu, conform RFI.

Ilie Sarbu la RFI: Situatia lui Rosca Stanescu degenereaza. PNL trebuie sa ia o decizie, poate chiar de excludere!

PSD nu mai are nici un fel de dispozitie de a trece cu vederea iesirile senatorului liberal, Sorin Rosca Stanescu, spune la RFI liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu. El declara ca lucrurile degenereaza si ca PNL trebuie sa ia o decizie, care poate merge pana la excludere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )