Libnet.ro
UNICEF

09:45

Vlad Voiculescu: Cadrele medicale vor primi un spor mai mare pentru garzi, calculat in functie de nivelul de ocupare

Adevărul Adevărul,
Vlad Voiculescu: Cadrele medicale vor primi un spor mai mare pentru garzi, calculat in functie de nivelul de ocupare

In urma discutiilor de la nivelul Ministerului Sanatatii si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice urmeaza sa fie elaborat un ordin de ministru prin care garzile pe care le fac cadrele medicale sa fie considerate vechime in munca si vechime in specialitate, iar sporurile pentru garzi sa fie calculate in functie de gradul de ocupare al fiecarei garzi. continuă pe Adevărul

Atentie la Vlad Voiculescu!

Nu are rost sa ne amagim. Principala misiune a lui Vlad Voiculescu, probabil singura, este aceea de a se ocupa, din scurt, de anumite investitii in spitale. Nu ma refer la cele 3 spitale regionale, Iasi, Cluj, Craiova. Pentru acestea exista o preocupare legitima, unde principala noastra problema este incapacitatea de a ne conforma cerintelor stricte ale Uniunii Europene. De aia merg si atat de greu astfel de proiecte la noi in tara!.

Scrisoarea unui medic de la Spitalul de Arsi pentru ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu

Camelia Roiu, medicul care a filmat pacientul de la Spitalul de Arsi pe ranile caruia se aflau larve, a scris pe pagina de Facebook un mesaj adresat ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, scrie.

Gaselnita gasita de Universitatea Stefan cel Mare pentru a atrage studenti: din anul II, studentii cu taxa vor primi burse

Dupa ce a impus la multe facultati taxe comparabile cu cele de la universitatile importante din tara, universitatea suceveana a anuntat ca va acorda burse studentilor care platesc taxe. Astfel, cei ce vor promova in anul II, vor primi o bursa egala cu 10% din valoarea taxei, celor care vor promova in anul III li se va acorda o bursa egala cu 20% din valoarea taxei, iar celor care vor promova in anul IV, o bursa in valoare egala cu 30% din taxa.

Proiectele din PNI de reducere a emisiilor poluante vor primi finantare nerambursabila

Producatorii de energie care deruleaza proiecte pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si modernizarea productiei, cuprinse in Planul National de Investitii PNI), pot aplica pentru a primi 25% din valoarea cheltuielilor eligibile, informeaza un comunicat al Executivului.

Programele Casa Verde: Romani care construiesc case folosing materiale ecologice vor primi pana la 40.000 de lei

Ministerul Mediu a pus in dezbatere programele Casa Verde Clasic si Casa Verde Plus prin care romanii care isi construiesc sau renoveaza locuintele cu materiale ecologice ar putea primi pana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1946 seconds )