Libnet.ro
UNICEF

14:30

Programele Casa Verde: Romani care construiesc case folosing materiale ecologice vor primi pana la 40.000 de lei

B1 B1,
Programele Casa Verde: Romani care construiesc case folosing materiale ecologice vor primi pana la 40.000 de lei

Ministerul Mediu a pus in dezbatere programele Casa Verde Clasic si Casa Verde Plus prin care romanii care isi construiesc sau renoveaza locuintele cu materiale ecologice ar putea primi pana. continuă pe B1

Ministerul Mediului a lansat in dezbatere publica programele Casa Verde si Casa Verde Plus

Ministerul Mediului a lansat, ieri, in consultare publica, programele Casa Verde si Casa Verde Plus dedicate celor care doresc finantare pentru dotarea caselor cu sisteme de producere a energiei nepoluante si izolarea lor cu materiale ecologice.

Vestea care bucura milioane de romani. Vor primi bani pentru renovarea locuintelor

Ministerul Mediului a lansat, marti, in consultare publica, programele 'Casa Verde si 'Casa Verde Plus dedicate celor care doresc finantare pentru dotarea caselor cu sisteme de.

Guvernul reia programul Casa Verde. Programele vor putea demara in doua saptamani

Dupa o pauza de 5 ani, Guvernul reia programul Casa Verde atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Timp de zece zile de programul va fi in dezbatere publica. Programul de anul acesta are doua componente care pot fi accesate alternativ de populatie si de institutiile publice care detin cladiri in interesul comunitatii: Componenta I Casa Verde Clasic prin care Guvernul finanteaza sisteme de incalzire care utilizeaza energii regenerabile Componenta II Casa Verde PLUS prin care sunt finantate in premiera in Romania: Termosisteme din materiale ecologice, Sisteme de acoperisuri verzi, Sisteme de monitorizare si eficientizare a consumului de energie, apa, gaz, sisteme BMS), Sisteme eficiente de iluminat pe baza de led cu consum redus de energie si durata de viata superioara .

Revista presei: mafiotii romani care au terorizat Italia; masacru in Japonia; legaturile lui Trump cu Rusia

Detalii despre Brigada, gruparea de mafioti romani care a terorizat Italia, 19 persoane au fost ucise in Japonia, afacerile lui Trump cu Rusia acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru ca am vrea sa gasiti [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3484 seconds )