Libnet.ro
UNICEF

11 Iun.

Vladimir Draghia si Alice s-au casatorit: primele imagini de la ceremonia pe plaja FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Vladimir Draghia si Alice s-au casatorit: primele imagini de la ceremonia pe plaja FOTO VIDEO

Vladimir Draghia 32 de ani) si Alice Cavaleru 27 de ani) s-au casatorit sambata, 21 iulie, pe o plaja privata din Mamaia, in prezenta apropiatilor. continuă pe Adevărul

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru s-au CASATORIT. Primele imagini de la nunta...(FOTO)

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru s-au casatorit sambata, evenimentul avand loc pe o plaja de la malul Marii Negre. La nunta, Alice Cavaleru a purtat o rochie vaporoasa, iar Vladimir Draghia a ales o.

Unde isi vor petrece Vladimir Draghia si Alice Cavaleru luna de miere: O destinatie plina de istorie si mister, pe care trebuie sa o vizitezi macar o data

Vladimir Draghia 32 de ani), desemnat castigatorul competitiei Exatlon, se va casatori pe 21 iulie cu Alice Cavaleru, impreuna cu care are o fetita in varsta de un an. Cei doi au dezvaluit si destinatia pentru luna de miere.

Vladimir Draghia s-a insurat pe plaja. Iata cum a avut loc evenimentul!8232;

Vladimir Draghia s-a insurat. Castigatorul primei editii a competitiei Exatlon a oficializat relatia cu Alice Cavaleru alegand o ceremonie religioasa ce a avut loc in weekend pe plaja.

Vladimir Draghia a explicat de ce avea ochii invinetiti la nunta sa: Peste ani, vom rade cu lacrimi uitandu-ne la poze

Vladimir Draghia 32 e ani) a clarificat motivul pentru care a aparut cu vanatai pe fata la nunta sa cu Alice Cavaleru 27 de ani), care a avut loc sambata, la malul marii.

Primele imagini de la interventia din Muntii Fagaras: Cine e profesorul care a murit dupa ce a cazut intr-o rapa in timp ce insotea un grup de 50 de studenti (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu operatiunea de salvare din Muntii Fagaras, acolo unde un profesor de 28 de ani - coordonator al unui grup de 50 de studenti, aflati in excursie - si-a pierdut viata dupa ce a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )