Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, barbatul care, intr-o singura seara, a aparut in fotografiile de nunta ale mai multor mirese (VIDEO)

B1 B1,
Vladimir Putin, barbatul care, intr-o singura seara, a aparut in fotografiile de nunta ale mai multor mirese (VIDEO)

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a reusit performanta de a aparea, intr-o singura seara, in fotografiile de nunta ale mai multor mirese. Mai exact, liderul de la Kremlin a fost asaltat in. continuă pe B1

Vladimir Putin a aparut, intr-o singura seara, in fotografiile de nunta ale mai multor mirese

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a reusit performanta de a aparea, intr-o singura seara, in fotografiile de nunta ale mai multor mirese. Mai exact, liderul de la Kremlin a fost asaltat in .

Dieta de urgenta! Scapa de toata grasimea de pe burta intr-o singura noapte! Uite cum!

Trebuie sa intri in acea rochie de ocazie care se muleaza pe corp? Iti venim in ajutor o dieta de urgenta care arde caloriile intr-o singura noapte. Aceasta dieta se foloseste atunci cand ai putin timp la dispozitie.

Cantecul dedicat lui Vladimir Putin. E noul viral pe net - VIDEO

Un cantec despre presedintele rus Vladimir Putin a devenit viral in Rusia. Melodia este cantata de un cor de femei Toate vrem sa ne casatorim cu Putin! Va rog, spuneti-ne ca o sa.

Mihail Hodorkovski lanseaza proiectul In locul lui Putin, prin care cauta succesori ai liderului de la Kremlin

Fostul magnat rus al petrolului Mihail Hodorkovski, un critic dur al Kremlinului, a lansat un proiect al carui obiectiv este sa identifice inlocuitori ai presedintelui rus Vladimir Putin in alegerile prezidentiale din 2018, relateaza Radio Free Europe-Radio Liberty, citat de News. ro.

Aroganta de infractor: Barbatul care a ucis doi copii din Galati i-a sfidat pe politisti chiar cu o zi inainte de a provoca tragedia (VIDEO)

Cel mai cautat infractor din tara, aroganta la adresa politistilor. Barbatul care a ucis doi copii din Galati si a fugit de la locul accidentului s-a filmat cu o zi inainte de a provoca tragedia in.

Scoala amenajata pe repede inainte, intr-o singura noapte

Scoala 88 din Sectorul 3 al Capitalei, aflata in reabilitare de doua luni si inca neterminata, a fost pavata rapid de muncitorii care au lucrat pana tarziu in noapte. Lucrarile nu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )