Libnet.ro
UNICEF

18:45

Vladimir Putin, cel mai apreciat politician in Rusia pentru al 10-lea an consecutiv

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin, cel mai apreciat politician in Rusia pentru al 10-lea an consecutiv

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este pentru al zecelea an consecutiv lider al Topului primelor 10 personalitati politice din tara sa, acumuland un numar record de voturi - circa 81% - in acest an, potrivit unui sondaj realizat de Centrul pentru studierea opiniei publice din Moscova VTIOM), citat de Ria Novosti, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin, cel mai apreciat politician in Rusia pentru al 10-lea an consecutiv

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este pentru al zecelea an consecutiv lider al Topului primelor 10 personalitati politice din tara sa, acumuland un numar record de voturi - circa 81% - in acest an, potrivit unui sondaj realizat de Centrul pentru studierea opiniei publice din Moscova VTIOM), citat de Ria Novosti.

Vladimir Putin este cel mai apreciat politician, pentru al 10-lea an consecutiv. 81% din rusi l-au votat

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este pentru al zecelea an consecutiv lider al Topului primelor 10 personalitati politice din tara sa, acumuland un numar record de voturi - circa 81% - in acest an, potrivit.

Iurie Leanca, cel mai influent politician in anul 2014. Cine ar putea sa dispara din top in 2015

Institutul de Analiza si Consultanta Politica Politicon a realizat un top al celor mai influenti politicieni ai anului 2014. Prima pozitie este ocupata de prim-ministrul Iurie Leanca, transmite IPN.

Vladimir Putin se afla pe primul loc in topul personalitatilor politice din Rusia, pentru al 10-lea an consecutiv

Pentru al zecelea an consecutiv, Vladimir Putin se afla pe primul loc in topul primelor 10 personalitati politice din tara sa, noteaza Agerpres. Comparativ cu 2013, cand a fost votat de 66% dintre rusi, in.

Cine este Aleksei Navalnii, opozantul lui Vladimir Putin intr-o Rusie fara opozanti

Orator carismatic, dar avand un discurs cu accente nationaliste, critic al coruptiei in randul elitelor use, avocatul Aleksei Navalnii a devenit, la 38 de ani, principala figura a opozitiei fata de Vladimir Putin, intr-o Rusie care se confrunta cu o lipsa evidenta de opozanti, noteaza AFP, citata de Mediafax.

FOTO. Din MAHALA la Kremlin. Ascensiunea lui Vladimir Putin, in IMAGINI

Vladimir Putin poate fi considerat baiatul rau de pe scena geopolitica mondiala actuala, insa el nu si-a castigat influenta peste noapte.

Imaginea cu IUBITA lui Vladimir Putin care a starnit REVOLTA RUSILOR. Ce s-a intamplat in fata barului

Vestea ca Vladimir Putin a divortat de sotia lui a facut inconjurul lumii, iar pe bursa speculatiilor au aparut informatii potrivit carora presedintele Rusiei ar avea o relatie cu fosta gimnasta Alina.

Cel mai piratat serial TV in 2014: Game of Thrones

Istoria se repeta, cel putin in cazul Game of Thrones, care continua si in 2014 sa fie cel mai piratat serial TV de pe site-urile de torrente la nivel global. Cu o intriga ce reuseste sa combine suficient de multe elemente realiste cu un amalgam de dragoni, zombi si alte creatii mitologice, Game of Thrones este unul dintre cele mai populare seriale TV deja de cativa ani. Partea mai putin placuta pentru realizatorii serialului si pentru cei de la HBO [].

Statul european pentru care 2014 a fost cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial

Ucraina a parcurs in 2014 cel mai dificil an de la Al Doilea Razboi Mondial, cu razboi cu separatistii rusi in estul tarii si o criza economica fara precedent, a afirmat marti presedintele bancii.

Al-Qaida: Occidentul sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar

Oficialii al Qaida au transmis Occidentului sa se pregateasca pentru cel mai mare cosmar, reprezentand atacurile lupilor singuratici care ar urma sa vizeze avioane easyJet si British Airways, scrie The.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )