Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin le cere SUA sa aduca dovezi privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin le cere SUA sa aduca dovezi privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut Statelor Unite sa ii trimita dovezi clare ca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale americane din 2016, numind acuzatiile de pana acum ca tipete in Congresul Statelor Unite, informeaza Reuters, citat de news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Putin le cere Statelor Unite sa aduca dovezi privind amestecul Rusiei in alegerile prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut Statelor Unite sa ii trimita dovezi clare ca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale americane din 2016, numind acuzatiile de pana acum tipete in Congresul Statelor Unite, scrie Reuters.

Vladimir Putin, despre presa si tipetele din Congresul SUA: Aduceti dovezi valide

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut Statelor Unite sa ii trimita dovezi clare ca Rusia s-a impli.

Igor Dodon: il incurajez pe Pavel Filip sa invete mai des ceva util de la Vladimir Putin

Dupa ce premierul Pavel Filip a apelat la o afirmatie de-a lui Vladimir Putin daca nu ai grija si nu hranesti propria armata, atunci o sa hranesti o armata straina) pentru a justifica initiativa ministrului Apararii, Eugen Sturza, privind necesitatea de a dota Amata Nationala cu armament nou, Igor Dodon l-a incurajat pe prim-ministru sa invete mai des cate ceva de la liderul rus.

Vladimir Putin promite victorii stralucitoare pentru Rusia, inainte de alegerile prezidentiale

Presedintele rus Vladimir Putin, aproape sigur ca va fi reales la scrutinul din 18 martie, a participat sambata la un miting electoral la Moscova si a promis in discursul sau 039;victorii stralucitoare039; pentru Rusia, consemneaza AFP.

NATO considera inacceptabile avertismentele lui Vladimir Putin la adresa aliatilor

Avertismentele presedintelui Rusiei, Vladimir Putin, la adresa aliatilor NATO sunt inacceptabile si nu ajuta eforturile de calmare a tensiunilor, a afirmat Alianta la o zi dupa ce liderul de la Kremlin a anuntat care sunt noile arme de inalta tehnologie de care dispune tara sa.

Angela Merkel si Donald Trump se declara ingrijorati de discursul lui Vladimir Putin, care s-a laudat ca detine noi arme invincibile

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump s-au declarat ingrijorati, in cadrul unei convorbiri telefonice, dupa un discurs al lui Vladimir Putin care a laudat noile arme invincibile ale fortelor armate rusesti, scrie AFP.

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru statele UE: Suntem cu totii afectati

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca sanctiunile impuse Rusiei nu afecteaza doar Moscova, ci si interesele statelor din Uniunea Europeana, adaugand ca aceasta politica nu isi atinge.

Vladimir Putin a dezvaluit o arma invincibila a Rusiei. Ce face noua racheta prezentata de liderul de la Kremlim

Rusia a dezvoltat o noua racheta balistica care este invincibila, a declarat presedintele Vladimir Putin, in discursul despre starea natiunii, tinut cu cateva saptamani inaintea alegerilor, scrie.

Cum vrea Vladimir Putin sa puna capat ninsorii negre, apei nepotabile si smogului

Presedintele rus Vladimir Putin a dat asigurari joi ca vrea sa lupte impotriva ninsorii negre, apei nepotabile si smogului care ii afecteaza pe rusi din cauza poluarii, avertizand ca nu exista niciun loc.

Vladimir Putin, avertismentul care da fiori Europei

Rachete invincibile, minisubmarine cu propulsie nucleara. Presedintele rus, Vladimir Putin, a prezentat joi cu mandrie noile arme ale complexului militaro-industrial rusesc, cu ajutorul imaginilor, avertizand.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )