Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin critica miscarea MeToo

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin critica miscarea MeToo

Presedintele rus Vladimir Putin a criticat joi miscarea MeToo si a afirmat ca acele cazuri concrete de acuzatii de hartuire sexuala trebuie solutionate in instanta si nu trebuie utilizate in campanii politice, relateaza Agerpres citand AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin: Sistemul de rachete strategice hipersonice Avangard va intra n serviciul armatei n 2019 / E o arma absoluta

Sistemul de rachete strategice hipersonice Avangard prezentat de Vladimir Putin in martie va intra in serviciul armatei in 2019, a anuntat joi presedintele rus, citat de AFP.

Vladimir Putin, declaratie socanta despre Al Patrulea Razboi Mondial: Se va lupta cu ciomege si pietre

Vladimir Putin a declarat, intr-o Linie directa cu cetatenii, ca lumea are nevoie de noi modele de securitate. intrebat despre posibilitatea unui Al Treilea Razboi Mondial, presedintele rus a raspuns.

Presedintele rus, Vladimir Putin: Rusia nu ncearca sa divizeze Uniunea Europeana

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca Rusia nu incearca sa divizeze Uniunea Europeana, noteazaBBC. Remarcile sale vin inaintea vizitei in Austria, prima calatorie a liderului intr-o tara din Europa de Vest in aproape un an.

Vladimir Putin: Rusia nu ncearca sa divizeze Uniunea Europeana

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca Rusia nu incearca sa divizeze Uniunea Europeana, noteazaBBC. Remarcile sale vin inaintea vizitei in Austria, prima calatorie a liderului intr-o tara din Europa de Vest in aproape un an.

Lumea in ALERTA! Vladimir Putin a luat DECIZIA RADICALA! SUNT vizate toate tarilor NEPRIETENOASE

Presedintele rus Vladimir Putin a promulgat luni o lege care prevede contramasuri ca raspuns la sanctiunile impuse Rusiei in aprilie de Statele Unite ale Americii, informeaza Reuters. Initial, parlamentarii.

Vladimir Putin, asteptat marti in Austria

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, efectueaza marti o vizita in Austria, in cadrul careia se va intalni cu omologul sau austriac Alexander van der Bellen, dar si cu cancelarul Sebastian Kurz. Pentru a asigura bunul mers al acestui eveniment, autoritatile au luat masuri sporite de securitate. Potrivit kurier. at, au fost mobilizati 800 de soldati si 100 de politisti.

Vladimir Putin vrea sa se vada cu Kim Jong-un dupa intrevederea acestuia cu Donald Trump

Vladimir Putin vrea la randul sau sa se intalneasca cu liderul nord-coreean Kim Jong-un dupa ce acesta va avea summitul istoric de pe 12 iunie cu Donald Trump. Rusia l-a invitat pe liderul nord-coreean sa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )