Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vladimir Putin si Donald Trump vor avea sambata o prima conversatie telefonica

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin si Donald Trump vor avea sambata o prima conversatie telefonica

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump urmeaza sa aiba sambata prima lor conversatie telefonica, scrie agentia de presa Itar Tass, citand o declaratie a purtatorului de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

TELEFONUL ROSU: Donald Trump va avea convorbiri telefonice cu Putin, Hollande si Merkel

Presedintele SUA, Donald Trump, va avea sambata convorbiri telefonice cu seful statului francez Francois Hollande, cu cancelarul german Angela Merkel si cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat.

Angela Merkel si Donald Trump ar urma sa aiba sambata o convorbire telefonica despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump ar urma sa aiba, sambata, o convorbire telefonica pe tema Rusiei, a declarat o sursa pentru Reuters. Sursa citata nu a putut preciza daca Donald Trump va sustine, in cadrul discutiei, o relaxare a sanctiunilor impuse Rusiei, asa cum a declarat in trecut.

Predictiile chinezilor: Donald Trump va avea succes in 2017, Anul Cocosului, dar nu si in urmatorii ani

Noul presedinte american Donald Trump va avea succes in 2017, Anul Cocosului, dar nu si in urmatorii ani, potrivit predictiilor formulate de practicanti ai geomantiei din Hong Kong, care au adaugat ca anul in curs va fi marcat de conflicte si agresivitate, acestea fiind caracteristici ale cocosului, informeaza AFP.

Donald Trump ar avea in vedere redeschiderea inchisorilor secrete ale CIA (presa)

Presedintele american Donald Trump pregateste un decret care ar putea deschide drumul pentru reinfiintarea inchisorilor secrete ale CIA in strainatate, inchise de Barack Obama, scrie miercuri presa americana, insa Casa Alba a negat ca ar fi autorul documentului publicat, scrie AFP.

Presa germana: Angela Merkel va discuta sambata cu Donald Trump

Presa germana relateaza ca Angela Merkel va purta sambata prima discutie telefonica cu noul presedinte american Donald Trump, conversatia urmand sa se concentreze pe tema Rusiei. Aceasta discutie telefonica va avea loc dupa cea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american, transmite Reuters.

Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu presedintele Donald Trump

Reprezentantii Kremlinului au anuntat ca presedintele rus Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu noul ocupant de la Casa Alba, dupa ce anterior au raportat ca nu a existat niciun contact la nivel prezidential intre Moscova si Washington, dupa preluarea mandatului de catre Donald Trump, transmitee Reuters.

UPDATE. Premierul britanic Theresa May, la Casa Alba. Vladimir Putin si Angela Merkel, pe telefon cu Donald Trump

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

NATO, Rusia si comertul intre SUA si Marea Britanie - subiectele principale la discutia dintre Donald Trump si Theresa May

Presedintele SUA, Donald Trump, are astazi prima intalnire oficiala cu un lider strain - premierul britanic Theresa May. NATO, Rusia si comertul bilaterla vor fi subiectele principale la discutia dintre cei doi lideri, transmite Reuters.

Surse: Angela Merkel ar putea discuta, sambata, cu Donald Trump despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel ar putea purta, sambata, o discutie telefonica cu presedintele american Donald Trump, pe tema Rusiei.

SUA si Marea Britanie au sansa de a conduce din nou, impreuna. Prima intalnire a Theresei May cu Donald Trump

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )