Libnet.ro
UNICEF

11:30

Angela Merkel si Donald Trump ar urma sa aiba sambata o convorbire telefonica despre Rusia

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel si Donald Trump ar urma sa aiba sambata o convorbire telefonica despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Donald Trump ar urma sa aiba, sambata, o convorbire telefonica pe tema Rusiei, a declarat o sursa pentru Reuters. Sursa citata nu a putut preciza daca Donald Trump va sustine, in cadrul discutiei, o relaxare a sanctiunilor impuse Rusiei, asa cum a declarat in trecut. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin si Donald Trump vor avea sambata o prima conversatie telefonica

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump urmeaza sa aiba sambata prima lor conversatie telefonica, scrie agentia de presa Itar Tass, citand o declaratie a purtatorului de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit Reuters.

TELEFONUL ROSU: Donald Trump va avea convorbiri telefonice cu Putin, Hollande si Merkel

Presedintele SUA, Donald Trump, va avea sambata convorbiri telefonice cu seful statului francez Francois Hollande, cu cancelarul german Angela Merkel si cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat.

Presa germana: Angela Merkel va discuta sambata cu Donald Trump

Presa germana relateaza ca Angela Merkel va purta sambata prima discutie telefonica cu noul presedinte american Donald Trump, conversatia urmand sa se concentreze pe tema Rusiei. Aceasta discutie telefonica va avea loc dupa cea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american, transmite Reuters.

Surse: Angela Merkel ar putea discuta, sambata, cu Donald Trump despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel ar putea purta, sambata, o discutie telefonica cu presedintele american Donald Trump, pe tema Rusiei.

Semnal. Cancelarul Germaniei a cerut sa aiba o discutie cu Klaus Iohannis. Angela Merkel i-a spus presedintelui ca e ingrijorata de riscul abandonarii luptei anticoruptie. Seful statului, mesaj ferm ca sprijina o democratie solida

Cancelarul Angela Merkel si presedintele Klaus Iohannis au avut vineri o convorbire telefonica, la cererea cancelarului Germaniei, a informat Presedintia Romaniei.

Angela Merkel isi da doctoratul in Donald Trump. Se pregateste ca pentru un examen de doctorat

Angela Merkel a petrecut ore bune cercetand interviuri si inregistrari video cu Donald Trump ca sa-l citeasca, informeaza Bloomberg, citand surse din apropierea cancelarului german .

UPDATE. Premierul britanic Theresa May, la Casa Alba. Vladimir Putin si Angela Merkel, pe telefon cu Donald Trump

Premierul britanic, Theresa May, este primul lider strain care este primit, vineri, la Casa Alba. Ea si-a pregatit deja discursul la reunirea congresmenilor republicani din Philadelphia, unde este invitata inainte de intalnirea cu Donald Trump .

Presedintele Mexicului si-a anulat vizita in SUA. Cum reactioneaza Donald Trump

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto si-a anulat vizita la Washington, unde urma sa aiba discutii cu presedintele Donald Trump.

Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu presedintele Donald Trump

Reprezentantii Kremlinului au anuntat ca presedintele rus Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu noul ocupant de la Casa Alba, dupa ce anterior au raportat ca nu a existat niciun contact la nivel prezidential intre Moscova si Washington, dupa preluarea mandatului de catre Donald Trump, transmitee Reuters.

Iohannis: Am avut o discutie cu Angela Merkel. S-a aratat ingrijorata ca anumite demersuri initiate in aceasta perioada sa nu afecteze combaterea coruptiei in Romania

Presedintele Klaus Iohannis a discutat vineri cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, despre lupta anticoruptie din Romania, dar si despre temele de actualitate aflate pe agenda europeana. Am avut.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )