Libnet.ro
UNICEF

19:15

Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu presedintele Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu presedintele Donald Trump

Reprezentantii Kremlinului au anuntat ca presedintele rus Vladimir Putin va purta sambata o prima discutie telefonica cu noul ocupant de la Casa Alba, dupa ce anterior au raportat ca nu a existat niciun contact la nivel prezidential intre Moscova si Washington, dupa preluarea mandatului de catre Donald Trump, transmitee Reuters. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin si Donald Trump vor avea sambata o prima conversatie telefonica

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump urmeaza sa aiba sambata prima lor conversatie telefonica, scrie agentia de presa Itar Tass, citand o declaratie a purtatorului de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit Reuters.

Presa germana: Angela Merkel va discuta sambata cu Donald Trump

Presa germana relateaza ca Angela Merkel va purta sambata prima discutie telefonica cu noul presedinte american Donald Trump, conversatia urmand sa se concentreze pe tema Rusiei. Aceasta discutie telefonica va avea loc dupa cea dintre presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american, transmite Reuters.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, sustine ca Europa trebuie sa ramana unita

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca Europa trebuie sa ramana unita in ciuda proiectelor de a ridica numeroase ziduri.

Surse: Angela Merkel ar putea discuta, sambata, cu Donald Trump despre Rusia

Cancelarul german Angela Merkel ar putea purta, sambata, o discutie telefonica cu presedintele american Donald Trump, pe tema Rusiei.

La vremuri noi, ARME noi! Vladimir Putin vrea noi mijloace de lupta de ULTIMA TEHNOLOGIE! Ce a cerut complexului militar-industrial

Presedintele rus Vladimir Putina cerut vehement complexului militar-industrial sa se gandeasca la modalitati prin care pot construi, dezolta arme robotice care sa fie capabile sa schimbe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )