Libnet.ro
UNICEF

06:15

Vladimir Putin a efectuat o scufundare in Marea Baltica la bordul unui batiscaf

B1 B1,
Vladimir Putin a efectuat o scufundare in Marea Baltica la bordul unui batiscaf

Vladimir Putin, obisnuit cu experientele extreme, a efectuat luni o scufundare in Marea Baltica la bordul unui batiscaf pentru a inspecta epava unei nave esuate in 1869. Aceasta este una din multele sale. continuă pe B1

Vladimir Putin a efectuat o scufundare in Marea Baltica la bordul unui batiscaf.

Presedintele rus, Vladimir Putin a efectuat luni o scufundare in Marea Baltica la bordul unui batiscaf pentru a inspecta epava unei nave esuate in 1869, potrivit unor imagini ale postului de televiziune public, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Postul public de televiziune Pervai Kanal a aratat imagini cu presedintele rus care a urcat la bordul unui batiscaf si s-a deplasat catre fregata Oleg, care zace la o adancime de 60 de metri in Golful Finlandei. Sta pe partea dreapta si este intr-o .

Barack Obama a discutat la telefon cu Vladimir Putin despre cazul lui Edward Snowden.

Presedintele SUA, Barack Obama, l-a sunat vineri pe omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru a discuta despre cazul fostului consultant NSA Edward Snowden, transmite Mediafax. Conversatia intre cei doi lideri intervine dupa ce Casa Alba a indemnat Moscova sa nu ii ofere o platforma de propaganda lui Snowden, aflat in zona de tranzit a unui aeroport din capitala Rusiei. Barack Obama urmeaza sa efectueze o vizita in Rusia in septembrie. O decizie de acordare a azilului ar merge impotriva .

Vladimir Putin acuza SUA ca l-au blocat pe Snowden in Rusia prin intimidarea altor tari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat luni Statele Unite ca l-au blocat pe fostul consultant NSA Edward Snowden in Rusia. Putin a dat asigurari ca Snowden va parasi tara imediat cum va putea, relateaza.

Vladimir Putin: Snowden va parasi Rusia de indata ce va putea. SUA l-au blocat pe teritoriul nostru

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat luni ca spionul fugar Edward Snowden va parasi Moscova, unde se afla de pe 23 iunie, de indata ce va putea, relateaza presa internationala. De asemenea, liderul de la Kremlin a acuzat SUA ca l-au blocat pe Snowden in Rusia, dupa ce i-au retras toate actele.

Vladimir Putin acuza SUA in cazul lui Snowden.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a acuzat luni Statele Unite ca l-au blocat pe fostul consultant NSA Edward Snowden in Rusia, dand asigurari ca acesta va parasi tara cand va putea, transmite Mediafax. A venit pe teritoriul nostru fara invitatie, in tranzit spre alte tari. ) Colegii nostri americani l-au blocat in Rusia dupa intimidarea mai multor tari care se oferisera sa il primeasca, a declarat Putin, conform AFP. Imediat ce va avea posibilitatea sa plece, domnul Snowden va parasi .

Barack Obama si Vladimir Putin au avut o discutie telefonica despre Edward Snowden

Presedintele american, Barack Obama, a avut o conversatie telefonica cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la cererea partii americane, titreaza site-ul Presedintiei ruse. Cei doi sefi de stat au vorbit.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )