Libnet.ro
UNICEF

06:30

Vladimir Putin si Barack Obama au discutat despre Transnistria si Ucraina

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin si Barack Obama au discutat despre Transnistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune. continuă pe Adevărul

Discutie intre Putin si Obama pe tema Ucrainei. Secretarul general al ONU: Putin nu are nicio intentie de a invada regiuni din Europa de Est

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre Transinistria si Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC. De asemenea, cei doi sefi de stat au discutat si despre Transnistria, liderul de la Moscova afirmand ca este dispus la o rezolvare pasnica a conflictului din aceasta regiune.

Vladimir Putin l-a sunat pe Barack Obama pentru a discuta despre criza din Ucraina

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a telefonat, vineri seara, omologului sau american, Barack Obama, pentru a discuta propunerea Statelor Unite de a gasi o solutie politica la actuala criza din Ucraina, relateaza site-ul britanic BBC.

Putin si Obama au discutat despre criza din Ucraina si despre Transnistria

Presedintele rus, Vladimir Putin, a discutat la telefon, vineri, cu omologul sau american, Barack Obama, despre criza din Ucraina si despre alte probleme regionale. Cei doi lideri au discutat inclusiv despre.

Barack Obama: Vladimir Putin si-ar dori refacerea Uniunii Sovietice

Barack Obama a declarat ca omologul sau rus si-ar dori refacerea Uniunii Sovietice. intr-un interviu acordat CBS, Presedintele Statelor Unite cere Rusiei sa isi retraga trupele de la granita cu Ucraina. Moscova.

Barack Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a cerut vineri Rusiei sa isi retraga trupele pe care le-a mobilizat de-a lungul frontierei sale cu Ucraina si sa negocieze cu comunitatea internationala, relateaza AFP.

Barack Obama, in Arabia Saudita: cu un ochi la petrol si cu altul, la Siria

Dupa un an marcat de o racire a relatiilor SUA - Arabia Saudita, liderul de la Casa Alba ajunge vineri la Riad pentru a se intalni cu regele Abdullah bin Abdulaziz Al Saud. Barack Obama si-a petrecut saptamana intr-un turneu european, in contextul crizei din Ucraina, iar regatul saudit va fi ultima oprire inainte de intoarcerea in SUA.

Barack Obama, in Arabia Saudita: cu un ochi la petrol si cu altul la Siria

Dupa un an marcat de o racire a relatiilor SUA - Arabia Saudita, liderul de la Casa Alba ajunge vineri la Riad pentru a se intalni cu regele Abdullah bin Abdulaziz Al Saud. Barack Obama si-a petrecut saptamana intr-un turneu european, in contextul crizei din Ucraina, iar regatul saudit va fi ultima oprire inainte de intoarcerea in SUA.

Barack Obama, catre Papa Francisc: Sa va rugati pentru Michelle si fetite, ca trebuie sa ma suporte

Presedintele american Barack Obama a glumit cu Papa Francisc, in timpul vizitei sale la Roma, cerandu-i sa se roage pentru sotia si fetele lui, nevoie sa il suporte. Obama a mai remarcat ca Suveranul.

Papa Francisc, invitat de Barack Obama in Statele Unite

Presedintele american, Barack Obama, l-a invitat pe Papa Francisc sa efectueze o vizita in Statele Unite, informeaza AFP. Barack Obama a facut acest anunt in cursul conferintei de presa pe care a avut-o la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )