Libnet.ro
UNICEF

19:31

Vladimir Putin le-a INTERZIS rusilor sa iasa in strada. A semnat legea care ingradeste LIBERTATEA cetatenilor

Antena3 Antena3,
Vladimir Putin le-a INTERZIS rusilor sa iasa in strada. A semnat legea care ingradeste LIBERTATEA cetatenilor

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat luni amendamentele la legea federala cu privire la adunari, mitinguri, marsuri si manifestatii, conform carora astfel de actiuni sunt interzise in intervalul orar. continuă pe Antena3

Vladimir Putin a interzis manifestatiile nocturne in Rusia

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat luni amendamentele la legea federala cu privire la adunari, mitinguri, marsuri si manifestatii, conform carora astfel de actiuni sunt interzise in intervalul orar 22. 00, relateaza postul rus.

Vladimir Putin a promulgat o lege prin care interzice mitingurile si protestele pe timp de noapte

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a promulgat, marti, o lege prin care se interzic adunarile, mitingurile, manifestatiile si protestele nocturne. Potrivit noilor prevederi, astfel de actiuni nu pot incepe mai .

Vladimir Putin isi sarbatoreste ziua de nastere printre animalele salbatice, in Siberia

Presedintele rus Vladimir Putin implineste astazi 62 de ani. Liderul de la Kremlin a hotarat sa isi sarbatoreasca ziua de nastere printre animalele salbatice, departe de orice civilizatie, tocmai in Siberia, informeaza agentia Itar-TASS.

Unde isi va sarbatori Vladimir Putin ziua de nastere

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, si-a luat zi libera, marti, pentru a-si sarbatori ziua de nastere, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov .

Vladimir Putin isi va sarbatori ziua de nastere in taigaua siberiana

Presedintele rus, Vladimir Putin, si-a luat zi libera, marti, pentru a-si sarbatori ziua de nastere in taigaua siberiana, a declarat luni purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de.

Iateniuk: Vladimir Putin vrea sa transforme Donbas intr-o noua Transnistrie

Presedintele rus Vladimir Putin vrea sa transforme regiunea ucraineana Donbas intr-o noua Transnistrie sau Abhazie pentru a speria investitorii straini, a declarat sambata premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, citat de agentia Zik in pagina electronica.

Premierul ucrainean: Vladimir Putin vrea sa transforme Donbas intr-o Transnistrie pentru a speria investitorii

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a declarat, sambata, ca presedintele rus Vladimir Putin vrea sa transforme regiunea ucraineana Donbas intr-o noua Transnistrie sau Abhazie pentru a speria investitorii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )