Libnet.ro
UNICEF

11:30

Vladimir Putin - pregatit sa mearga la Washington, Donald Trump - deschis unei vizite la Moscova

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin - pregatit sa mearga la Washington, Donald Trump - deschis unei vizite la Moscova

Vladimir Putin si Donald Trump au facut schimb de amabilitati, vineri, pe marginea unei eventuale noi intalniri bilaterale, la zece zile dupa primul lor summit, presedintele rus declarandu-se pregatit sa mearga la Washington, iar omologul sau american - deschis ideii unei vizite oficiale la Moscova, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin se declara pregatit sa mearga la Washington si il invita pe Donald Trump la Moscova

Presedintele rus, Vladimir Putin, s-a declarat pregatit sa mearga la Washington pentru a se intalni cu Donald Trump si a spus ca l-a invitat pe presedintele american la Moscova, dupa un prim summit bilateral ce a provocat un val critici in Statele Unite, transmite AFP.

Vladimir Putin se declara pregatit sa mearga la Washington pentru o noua ntlnire cu Trump

Presedintele rus Vladimir Putin s-a declarat vineri pregatit sa mearga la Washington pentru a se intalni cu Donald Trump, afirmand in acelasi timp ca l-a invitat pe omologul sau american la Moscova, dupa un prim summit bilateral foarte criticat in Statele Unite, scrie AFP.

O noua intalnire istorica. Vladimir Putin anunta ca l-a invitat pe Trump la Moscova

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat vineri ca l-a invitat pe presedintele american, Donald Trump, la Moscova si ca atat el cat si Trump sunt pregatiti pentru mai multe summit-uri cata vreme.

Donald Trump, invitat la Moscova de Vladimir Putin: Ce solicita liderul rus

Presedintele rus Vladimir Putin l-a invitat pe liderul de la Casa Alba, Donald Trump, sa faca o vizita oficiala la Moscova. in privinta reuniunilor, inteleg perfect ce a declarat presedintele Trump. Are.

Vladimir Putin nu va fi invitat sa se adrese Congresului daca va veni n SUA. Este ceva rezervat aliatilor, spune seful Camerei Reprezentantilor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, nu va fi invitat in Congresul SUA in cazul in care va efectua o vizita oficiala la Washington, afirma Paul Ryan, seful Camerei Reprezentantilor si unul dintre liderii Partidului Republican.

Lupii Noptii, un club de motociclisti apropiat de Vladimir Putin, si-a deschis filiala PARAMILITARA intr-o tara membra NATO

Clubul de motociclisti Lupii Noptii, apropiat de presedintele rus, si-a deschis filiala intr-un stat membru NATO. Motociclistii, care promoveaza viziunile neo-imperialiste ale lui Vladimir Putin, si-au.

Fiica lui Donald Trump si-a inchis brandul de moda

Ivanka Trump a fost nevoita sa isi inchida brandul care ii poarta numele pentru ca vanzarile au scazut la jumatate dupa ce ea a devenit consilierul personal al lui Donald Trump.

Amenintari la adresa lui Donald Trump: Nici nu isi poate imagina. Suntem pregatiti

Comandantul fortei de elita Quds a Garzii Revolutionare iraniene, Qassem Soleimani, l-a avertizat joi pe presedintele american Donald Trump sa nu initieze o actiune militara contra Iranului, afirmand ca daca.

Cine e ambasadorul propus de Donald Trump in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata intr-un.

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusa

Steaua presedintelui SUA Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusa miercuri, anunta Politia din Los Angeles, citata de CNN. Agentii de politie din districtul Hollywood au fost chemati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )