Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine e ambasadorul propus de Donald Trump in Romania

Antena3 Antena3,
Cine e ambasadorul propus de Donald Trump in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata intr-un. continuă pe Antena3

Adrian Zuckerman, nominalizat de Donald Trump pentru postul de ambasador in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat miercuri pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata.

Trump l-a primit pe Juncker la Casa Alba, dupa scenele HALUCINANTE de la summitul NATO. Ce vrea sa obtina presedintele american (VIDEO)

Donald Trump si Jean-Claude Juncker s-au intalnit miercuri seara, la Casa Alba. Presedintele SUA si-a exprimat speranta ca va reusi sa ajunga la un acord comercial corect cu Uniunea Europeana. Ma.

Donald Trump, despre negocierile cu Kim Jong-un: Sunt extrem de bucuros

Presedintele american Donald Trump s-a declarat luni extrem de bucuros de starea negocierilor cu Coreea de Nord, intr-un moment in care multi observatori subliniaza absenta unor progrese concrete la peste o.

Donald Trump, SCOS din MINTI de ancheta privind ingerinta rusilor in alegeri: O RUSINE pentru America

Presedintele american Donald Trump pare sa fie scos din minti de ancheta procurorului special Robert Mueller referitoare la o posibila intelegere intre echipa sa de campanie si Rusia. Liderul de la Casa Alba a .

Donald Trump vrea sa-l nominalizeze ca ambasador in Romania pe Adrian Zuckerman

Presedintele Donald Trump si-a anuntat marti, intr-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intentia de a-l nominaliza ca ambasador extraordinar si plenipotentiar al Statelor Unite ale Americii in Romania pe Adrian Zuckerman, din New Jersey, scrie.

Fiica lui Donald Trump si-a inchis brandul de moda

Ivanka Trump a fost nevoita sa isi inchida brandul care ii poarta numele pentru ca vanzarile au scazut la jumatate dupa ce ea a devenit consilierul personal al lui Donald Trump.

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusa

Steaua presedintelui SUA Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusa miercuri, anunta Politia din Los Angeles, citata de CNN. Agentii de politie din districtul Hollywood au fost chemati.

Donald Trump ataca din nou China, pe care o acuza de practici comerciale neloiale / Replica lui Xi Jinping: Un razboi comercial nu va avea niciun cstigator

Donald Trump a denuntat miercuri atitudinea rauvoitoare a Beijingului, pe care il acuza de practici comerciale neloiale, atragand replica presedintelui Xi Jinping, care a avertizat ca un razboi vamal cu Statele Unite nu va avea niciun castigator, potrivit AFP.

Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusa: Ce s-a intamplat cu cel care a comis fapta (FOTO)

Steaua presedintelui SUA Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a fost distrusa miercuri dimineata. Steaua pe care actualul lider de la Casa Alba a primit-o in 2007 a fost distrusa cu un tarnacop de.

Amenintare exploziva din partea presedintelui Donald Trump

Amenintare exploziva din partea presedintelui Donald Trump. Liderul de la Casa Alba a avertizat Teheranul ca va suferi consecinte pe care putini le-au suferit de-a lungul istorie daca mai ameninta Statele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )