Libnet.ro
UNICEF

21:00

Vladimir Putin: Principala greseala a Rusiei a fost increderea prea mare in Occident

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin: Principala greseala a Rusiei a fost increderea prea mare in Occident

Principala noastra eroare a fost ca am avut o incredere mult prea mare in voi. Voi ati interpretat increderea noastra ca o slabiciune si ati exploatat acest fapt, a declarat liderul de la Kremlin in cadrul unui interviu televizat organizat de membrii ai mediului academic din Vest. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin: Cea mai mare greseala a Rusiei a fost ca a avut prea multa incredere in Occident

Cea mai mare greseala a Rusiei in ultimii 15 ani a fost ca a avut prea mare incredere in Occident, a declarat joi presedintele Vladimir Putin, in cadrul unei intalniri cu savanti care a avut loc la Soci, scrie Reuters.

Vladimir Putin a ras cu lacrimi dupa gafa unui ministru - VIDEO

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ras cu lacrimi in urma unei sedinte de cabinet cu Ministrul Agriculturii, Alexander Tkachev, care a adus in discutie exporturile de carne de porc catre.

Vladimir Putin crede ca sustinerea separatismului de catre unele state europene a declansat criza catalana

Vladimir Putin crede ca sustinerea separatismului de catre unele state europene si situatia din Kosovo au declansat amplificarea tendintelor separatiste, care au avut ca rezultat criza din regiunea spaniola Catalonia .

Vladimir Putin va raspunde imediat si simetric daca SUA se vor retrage din Tratatul nuclear

Rusia va raspunde imediat si simetric daca Statele Unite ale Americii se vor retrage din Tratatul privind fortele nucleare cu raza medie de actiune INF), a declarat joi presedintele Vladimir Putin, cu prilejul unei reuniuni a expertilor Clubului Valdai.

VIDEO Fiica mentorului politic al lui Vladimir Putin anunta ca va candida la prezidentialele din Rusia

Ksenia Sobchak, fiica mentorului politic al lui Vladimir Putin, a anuntat ca va participa la alegerile prezidentiale ce vor avea loc in Rusia in martie anul viitor, noteaza Guardian.

Vladimir Putin reinvie un megaproiect lansat de Stalin

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ca tara sa ar dori sa construiasca o legatura de transport rutier intre insula rusa Sahalin si insula japoneza Hokkaido, relateaza joi agentia DPA Exista.

Presa: Vladimir Putin a avut afaceri in domeniul nuclear pe teritorul SUA, in timpul administratiei Obama

Biroul Federal de Investigatii FBI) prezentase dovezi privind ilegalitati comise de apropiati ai liderului rus Vladimir Putin inainte ca Administratia Barack Obama sa aprobe, in 2010, un acord controversat prin care Rusia primea acces la zacaminte de uraniu din SUA.

Tensiuni intre Rusia si Coreea de Nord. Vladimir Putin impune interdictii Phenianului

Presedintele rus Vladimir Putin a semnatun decret privind impunerea de interdictii Coreii de Nord in conformitate cu prevederile unei rezolutii adoptate de Consiliul de Securitate al ONU, relateaza.

Ksenia Sobchak, fiica fostului mentor politic al lui Vladimir Putin, si-a anuntat candidatura la presedentia Rusiei

Ksenia Sobchak, prezentatoare TV si o persoana cunoscuta in lumea mondena, a anuntat ca va candida la alegerile pentru presedentia Rusiei de anul viitor, in ceea ce pare a fi o candidatura indreptata impotriva lui Putin dar care, in final, poate avea rolul de a fragmenta votul opozitiei.

Vladimir Putin si-a eliminat principalul concurent la prezidentiale: Alexei Navalny va putea candida doar in 2028

Opozantul rus Alexei Navalny, aflat in prezent in campanie pentru prezidentialele din martie, nu va putea candida decat incepand cu 2028, din cauza condamnarii pe care a decis-o justitia impotriva sa, a afirmat marti sefa Comisiei electorale a Rusiei, citata de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )