Libnet.ro
UNICEF

09:30

Vladimir Putin: Puterea militara a Rusiei este inegalabila. Vom avea mereu un raspuns adecvat pentru orice astfel de aventuri

B1 B1,
Vladimir Putin: Puterea militara a Rusiei este inegalabila. Vom avea mereu un raspuns adecvat pentru orice astfel de aventuri

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca nicio tara nu trebuie sa-si faca iluzii ca ar putea atinge superioritatea militara fata de Rusia, transmite Reuters. Nimeni nu trebuie sa aiba iluzia. continuă pe B1

Putin: Puterea militara a Rusiei este inegalabila

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca nicio tara nu trebuie sa-si faca iluzii ca ar putea atinge superioritatea militara fata de Rusia, transmite Interfax, preluata de Agerpres.

Putin: Puterea militara a Rusiei este inegalabila

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca nicio tara nu trebuie sa-si faca iluzii ca ar putea atinge superioritatea militara fata de Rusia, transmite Interfax, preluata AGERPRES. Nimeni nu.

Vladimir Putin va lupta PANA la CAPAT. Planurile Rusiei de a reconstrui fostul URSS

Fostul sef de stat georgian Mihail Saakasvili a apreciat marti, intr-un interviu pentru postul de televiziune Rustavi-2, ca presedintele rus Vladimir Putin va lupta pana cand va restabili Uniunea Sovietica,.

Vladimir Putin: Nicio tara nu poate depasi Rusia din punct de vedere militar. Rusia va avea reactii adecvate

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nicio alta tara nu trebuie sa isi faca iluzii ca poate atinge un nivel de superioritate militara comparativ cu Rusia, avertizand ca Moscova va avea reactii adecvate la orice presiuni, relateaza agentia Interfax, citata de NBC News.

Concluziile intalnirii dintre Vladimir Putin si Viktor Orban, dupa vizita presedintelui rus in Ungaria: Nou acord privind aprovizionarea cu gaze

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o intrevedere de peste doua ore cu premierul Ungariei, Viktor Orban, la Budapesta. Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele.

Alianta economica Ungaria - Rusia. Vladimir Putin si Viktor Orban semneaza acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat o serie de acorduri marti, la Budapesta, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI si preluate de Mediafax .

Vladimir Putin si Viktor Orban au semnat o serie de acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat, marti, la Budapesta, o serie de acorduri, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin s-a bucurat de o primire calduroasa in Ungaria, in pofida racelii generale europene: Putin si Orban au convenit asupra unui acord de livrare de gaze/ Liderul rus sprijina un succesor al proiectului South Stream

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti, dupa intalnirea de la Budapesta cu premierul ungar Viktor Orban, ca gigantul de stat Gazprom este dispusa sa livreze Ungariei mai multe gaze decat prevede acordul existent intre cele doua tari, transmite Reuters.

Vladimir Putin a ajuns la Budapesta. ViktorOrban anunta ca va incerca sa incheie un acord nou pentru gaze

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin la Budapesta a starnit ample miscari de strada. Maghiarii cer Uniunii Europene sa-i apere de legaturile pe care premierul Viktor Orban este hotarat sa le consolideze cu Moscova.

UPDATE Vladimir Putin a ajuns la Budapesta. ViktorOrban anunta ca va incerca sa incheie un acord nou pentru gaze. intalnirea a durat doua ore

Vizita presedintelui rus Vladimir Putin la Budapesta a starnit ample miscari de strada. Maghiarii cer Uniunii Europene sa-i apere de legaturile pe care premierul Viktor Orban este hotarat sa le consolideze cu Moscova.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )