Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin: Nicio tara nu poate depasi Rusia din punct de vedere militar. Rusia va avea reactii adecvate

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Nicio tara nu poate depasi Rusia din punct de vedere militar. Rusia va avea reactii adecvate

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nicio alta tara nu trebuie sa isi faca iluzii ca poate atinge un nivel de superioritate militara comparativ cu Rusia, avertizand ca Moscova va avea reactii adecvate la orice presiuni, relateaza agentia Interfax, citata de NBC News. continuă pe Hotnews

Putin: Nicio tara nu poate depasi Rusia din punct de vedere militar. Vom avea reactii adecvate

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca nicio tara nu trebuie sa-si faca iluzii ca ar putea atinge superioritatea militara fata de Rusia, transmite Interfax, preluata AGERPRES. Nimeni nu.

Republica Moldova, in PERICOL. Care este planul lui Vladimir Putin pentru tara vecina

In vreme ce batalia pentru controlul estului Ucrainei se duce mai acerb ca oricand, inaltii oficiali europeni duc si ei o batalie, una a replicilor acide si a amenintarilor. Ministerul lituanian de Externe a.

Vladimir Putin: Puterea militara a Rusiei este inegalabila. Vom avea mereu un raspuns adecvat pentru orice astfel de aventuri

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat vineri ca nicio tara nu trebuie sa-si faca iluzii ca ar putea atinge superioritatea militara fata de Rusia, transmite Reuters. Nimeni nu trebuie sa aiba iluzia.

Alianta economica Ungaria - Rusia. Vladimir Putin si Viktor Orban semneaza acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat o serie de acorduri marti, la Budapesta, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI si preluate de Mediafax .

De cat timp e tarul prieten cu paharul? Ca spion, Vladimir Putin era lenes si betiv

Un documentar prezentat de o televiziune germana sustine ca, pe cand era spion KGB, Vladimir Putin era un betiv si un desfranat.

Vladimir Putin a invatat bine lectia Reagan

Politica dusa de Vladimir Putin fata de conflictul din estul Ucrainei si sprijinul pe care-l acorda separatistilor prorusi de aici se aseamana in mare masura cu actiunile adoptate in anii 1980 de presedintele american Ronald Reagan in Nicaragua.

Adevarul Live, ora 12.00: Vladimir Putin la Budapesta. Romania, incercuita?

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a spart blocada europeana la adresa lui Vladimir Putin si l-a primit pe presedintele rus la Budapesta, in vizita oficiala.

Vladimir Putin acuza Statele Unite ca inarmeaza Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a acuzat, marti, Statele Unite, ca ar furniza armament letal Ucrainei, citand in acest sens serviciile secrete ruse. Totodata, el a avertizat ca razboiul din Ucraina nu va fi.

Concluziile intalnirii dintre Vladimir Putin si Viktor Orban, dupa vizita presedintelui rus in Ungaria: Nou acord privind aprovizionarea cu gaze

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o intrevedere de peste doua ore cu premierul Ungariei, Viktor Orban, la Budapesta. Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele.

Vladimir Putin si Viktor Orban au semnat o serie de acorduri bilaterale

Delegatiile Ungariei si Rusiei, conduse de premierul Viktor Orban si de presedintele Vladimir Putin, au semnat, marti, la Budapesta, o serie de acorduri, inclusiv unul in domeniul gazelor, anunta surse citate de MTI, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3286 seconds )