Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vladimir Putin: Rusia nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa devina parte a NATO

B1 B1,
Vladimir Putin: Rusia nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa devina parte a NATO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat ca Moscova nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa intre in componenta NATO, relateaza Rossia 24. Vreau sa fie clar si sincer. Mentineam un dialog cu partenerii . continuă pe B1

David Cameron, catre Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se mai amestece in treburile interne ale Ucrainei

Premierul britanic David Cameron a avut, joi, o intrevedere, la Paris, cu presedintele Vladimir Putin, in care i-a transmis liderului rus ca Moscova ar trebui sa nu mai intervina in treburile interne ale Ucrainei, informeaza Reuters.

David Cameron catre Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se mai amestece in treburile interne ale Ucrainei

Premierul britanic David Cameron a avut, joi, o intrevedere, la Paris, cu presedintele Vladimir Putin, in care i-a transmis liderului rus ca Moscova ar trebui sa nu mai intervina in treburile interne ale Ucrainei, informeaza Reuters.

Putin explica anexarea Crimeei: Rusia nu putea permite ca peninsula sa devina parte a NATO

Presedintele Vladimir Putin a sustinut ca Rusia a anexat Crimeea, pentru ca nu putea permite ca aceasta peninsula sa intre in componenta NATO, relateaza postul public de televiziune Rossia 24, conform Mediafax.

Declaratia lui Vladimir Putin care poate declansa DEZASTRUL. NICIODATA nu se va intampla asta in Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, a justificat anexarea Crimeei de catre Rusia, afirmand ca Moscova nu putea permite ca aceasta peninsula sa intre in componenta NATO, relateaza postul public de televiziune .

Vladimir Putin, greu de izolat

Chiar daca nu va participa, joi, la summitul G7, presedintele rus Vladimir Putin va fi, vineri, in centrul evenimentelor dedicate comemorarii a 70 de ani de la marea debarcare din Normandia. Si asta in pofida faptului ca occidentalii au declarat in repetate randuri ca vor sa izoleze Rusia diplomatic si economic din cauza anexarii Crimeei si destabilizarii estului Ucrainei, relateaza AFP.

Obama ii recomanda lui Vladimir Putin sa inceapa dialogul cu noul presedinte al Ucrainei

Vladimir Putin trebuie sa recunoasca legitimitatea alegerilor prezidentiale dinUcraina si sa inceapa dialogul cu Petro Porosenko, a afirmat presedintele SUA, Barack Obama, potrivit AFP. Rusia trebuie sa.

VIDEO Vladimir Putin asteapta dovezi ale americanilor legate de implicarea Rusiei in zona de est a Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cere Statelor Unite sa prezinte dovezi privind implicarea militara a Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei, in urma acuzatiilor Washingtonului care a ridicat problema trecerii combatantilor si armelor din fostul stat sovietic in zona de conflict, informeaza Le Monde in editia sa electronica.

Vladimir Putin, intalnire pe plajele Normandiei cu Angela Merkel si David Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin se va afla in centrul evenimentelor pe plajele Normandiei, in pofida faptului ca occidentalii au declarat in repetate randuri ca vor sa izoleze Rusia diplomatic si economic din cauza anexarii.

Dineu intre unul din cei mai influenti oameni din Franta si Vladimir Putin. Da, ne-am intalnit

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a declarat luni pentru AFP ca s-a intalnit in cursul zilei cu presedintele rus, Vladimir Putin, in Rusia, unde a insotit-o pe sotia sa, cantareata Carla .

Vladimir Putin a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea intalni cu Petro Porosenko

Presedintele rus, Vladimir Putin, a sugerat miercuri ca este pregatit sa discute cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, in Franta, cu ocazia ceremoniilor organizate de Ziua Debarcarii. Eu nu voi evit.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )