Libnet.ro
UNICEF

00:07

David Cameron, catre Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se mai amestece in treburile interne ale Ucrainei

Adevărul Adevărul,
David Cameron, catre Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se mai amestece in treburile interne ale Ucrainei

Premierul britanic David Cameron a avut, joi, o intrevedere, la Paris, cu presedintele Vladimir Putin, in care i-a transmis liderului rus ca Moscova ar trebui sa nu mai intervina in treburile interne ale Ucrainei, informeaza Reuters. continuă pe Adevărul

David Cameron catre Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se mai amestece in treburile interne ale Ucrainei

Premierul britanic David Cameron a avut, joi, o intrevedere, la Paris, cu presedintele Vladimir Putin, in care i-a transmis liderului rus ca Moscova ar trebui sa nu mai intervina in treburile interne ale Ucrainei, informeaza Reuters.

David Cameron si Vladimir Putin se intalnesc vineri in Normandia

Premierul britanic David Cameron va avea vineri o intrevedere cu presedintele rus, Vladimir Putin, pentru discutii referitoare la criza din Ucraina. intalnirea va avea loc cu prilejul ceremoniilor de comemorare a.

Vladimir Putin: Rusia nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa devina parte a NATO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat ca Moscova nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa intre in componenta NATO, relateaza Rossia 24. Vreau sa fie clar si sincer. Mentineam un dialog cu partenerii .

David Cameron: Rusia trebuie sa recunoasca oficial noul presedinte ucrainean

Premierul britanic David Cameron l-a indemnat joi pe presedintele rus Vladimir Putin sa recunoasca oficial si sa colaboreze cu noul presedinte ucrainean Pero Porosenko .

Presedintele rus Vladimir Putin si premierul britanic David Cameron s-au intalnit la Paris

Presedintele rus Putin s-a intalnit, joi seara, la Paris, cu premierul Marii Britanii, David Cameron. intalnirea, care a avut loc intr-un salon privat al Aeroportului Charles-De-Gaulle din Paris, a fost.

Vladimir Putin, intalnire pe plajele Normandiei cu Angela Merkel si David Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin se va afla in centrul evenimentelor pe plajele Normandiei, in pofida faptului ca occidentalii au declarat in repetate randuri ca vor sa izoleze Rusia diplomatic si economic din cauza anexarii.

Obama ii recomanda lui Vladimir Putin sa inceapa dialogul cu noul presedinte al Ucrainei

Vladimir Putin trebuie sa recunoasca legitimitatea alegerilor prezidentiale dinUcraina si sa inceapa dialogul cu Petro Porosenko, a afirmat presedintele SUA, Barack Obama, potrivit AFP. Rusia trebuie sa.

Declaratia lui Vladimir Putin care poate declansa DEZASTRUL. NICIODATA nu se va intampla asta in Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, a justificat anexarea Crimeei de catre Rusia, afirmand ca Moscova nu putea permite ca aceasta peninsula sa intre in componenta NATO, relateaza postul public de televiziune .

Premierul britanic David Cameron, acuzat de santaj dupa ce a amenintat cu iesirea tarii sale din UE daca Juncker va deveni presedintele CE

Premierul britanic David Cameron a fost acuzat duminica de santaj dupa ce a amenintat cu iesirea tarii sale din Uniunea Europeana daca Jean-Claude Juncker va deveni presedinte al Comisiei Europene. Amenintarile lui Cameron il aduc pe premierul Marii Britanii in centrul luptei pentru putere care se da in aceasta perioada pentru Comisia Europeana, comenteaza The Guardian.

Dineu intre unul din cei mai influenti oameni din Franta si Vladimir Putin. Da, ne-am intalnit

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a declarat luni pentru AFP ca s-a intalnit in cursul zilei cu presedintele rus, Vladimir Putin, in Rusia, unde a insotit-o pe sotia sa, cantareata Carla .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )