Libnet.ro
UNICEF

13:15

Vladimir Putin a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea intalni cu Petro Porosenko

B1 B1,
Vladimir Putin a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea intalni cu Petro Porosenko

Presedintele rus, Vladimir Putin, a sugerat miercuri ca este pregatit sa discute cu omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, in Franta, cu ocazia ceremoniilor organizate de Ziua Debarcarii. Eu nu voi evit. continuă pe B1

Presedintele francez se va intalni separat cu Barack Obama si Vladimir Putin, joi, la Paris

Barack Obama si Vladimir Putin se vor intalni amandoi, joi, la Paris, cu presedintele frances Francois Hollande, insa in intalniri separate. Presedintia franceza a anuntat ca in ambele cazuri este vorba.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Cei doi lideri se vor intalni pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

Vladimir Putin se va intalni cu Angela Merkel la 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la 6 iunie. intalnirea va avea loc inainte ceremoniilor organizate la 70 de ani de la Debarcarea in Normandia, a.

intalnire intre Vladimir Putin si Angela Merkel. Discutiile dintre cei doi lideri vor avea loc pe 6 iunie

Presedintele rus, Vladimir Putin, se va intalni cu cancelarul german Angela Merkel in Franta, la data de 6 iunie, a anuntat marti consilierul diplomatic al Kremlinului, relateaza AFP.

Vladimir Putin ii cere lui Barack Obama sa prezinte dovezi legate de interventia Rusiei in Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri Americii sa prezinte dovezi ale implicarii militare rusesti in estul Ucrainei, dar s-a aratat mai conciliant in privinta noului presedinte ucrainean, declarandu-se pregatit sa se intalneasca cu el in Franta, scrie AFP.

Vladimir Putin, greu de izolat

Chiar daca nu va participa, joi, la summitul G7, presedintele rus Vladimir Putin va fi, vineri, in centrul evenimentelor dedicate comemorarii a 70 de ani de la marea debarcare din Normandia. Si asta in pofida faptului ca occidentalii au declarat in repetate randuri ca vor sa izoleze Rusia diplomatic si economic din cauza anexarii Crimeei si destabilizarii estului Ucrainei, relateaza AFP.

Culisele primului interviu acordat de Vladimir Putin presei occidentale dupa izbucnirea crizei din Ucraina: Presedintele rus, o persoana cu o carisma rece si cu rigiditatea brutala a unui timid

Presedintele rus Vladimir Putin a dat dovada de o carisma rece in primul primul interviu acordat presei occidentale de la izbucnirea crizei din Ucraina, la care s-a prezentat cu o intarziere de cateva ore si fara sa ceara inainte temele intrebarilor, au relatat jurnalistii de la TF1 si Europe1. Interviul urmeaza sa fie difuzat miercuri seara, inainte de sosirea liderului rus in Franta pentru ceremoniile organizate cu ocazia debarcarii aliatilor in Normandia.

Vladimir Putin, intalnire pe plajele Normandiei cu Angela Merkel si David Cameron

Presedintele rus Vladimir Putin se va afla in centrul evenimentelor pe plajele Normandiei, in pofida faptului ca occidentalii au declarat in repetate randuri ca vor sa izoleze Rusia diplomatic si economic din cauza anexarii.

Criza ucraineana: Izolarea lui Vladimir Putin, un obiectiv dificil pentru Occident

Presedintele rus a fost transformat intr-un paria a summitului G8 de la Sotchi, anulat dupa anexarea Crimeei, si retrogradadat la statutul de G7, insa Vladimir Putin va fi in centrul festivitatilor de vineri de pe plajele Normandiei, scrie AFP.

Dineu intre unul din cei mai influenti oameni din Franta si Vladimir Putin. Da, ne-am intalnit

Fostul presedinte al Frantei Nicolas Sarkozy a declarat luni pentru AFP ca s-a intalnit in cursul zilei cu presedintele rus, Vladimir Putin, in Rusia, unde a insotit-o pe sotia sa, cantareata Carla .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )