Libnet.ro
UNICEF

01:05

Obama ii recomanda lui Vladimir Putin sa inceapa dialogul cu noul presedinte al Ucrainei

B1 B1,
Obama ii recomanda lui Vladimir Putin sa inceapa dialogul cu noul presedinte al Ucrainei

Vladimir Putin trebuie sa recunoasca legitimitatea alegerilor prezidentiale dinUcraina si sa inceapa dialogul cu Petro Porosenko, a afirmat presedintele SUA, Barack Obama, potrivit AFP. Rusia trebuie sa. continuă pe B1

Presedintele francez se va intalni separat cu Barack Obama si Vladimir Putin, joi, la Paris

Barack Obama si Vladimir Putin se vor intalni amandoi, joi, la Paris, cu presedintele frances Francois Hollande, insa in intalniri separate. Presedintia franceza a anuntat ca in ambele cazuri este vorba.

Vladimir Putin ii cere lui Barack Obama sa prezinte dovezi legate de interventia Rusiei in Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut miercuri Americii sa prezinte dovezi ale implicarii militare rusesti in estul Ucrainei, dar s-a aratat mai conciliant in privinta noului presedinte ucrainean, declarandu-se pregatit sa se intalneasca cu el in Franta, scrie AFP.

David Cameron, catre Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se mai amestece in treburile interne ale Ucrainei

Premierul britanic David Cameron a avut, joi, o intrevedere, la Paris, cu presedintele Vladimir Putin, in care i-a transmis liderului rus ca Moscova ar trebui sa nu mai intervina in treburile interne ale Ucrainei, informeaza Reuters.

David Cameron catre Vladimir Putin: Rusia nu trebuie sa se mai amestece in treburile interne ale Ucrainei

Premierul britanic David Cameron a avut, joi, o intrevedere, la Paris, cu presedintele Vladimir Putin, in care i-a transmis liderului rus ca Moscova ar trebui sa nu mai intervina in treburile interne ale Ucrainei, informeaza Reuters.

Vladimir Putin critica America si Europa: agresivitatea americana si abandonarea suveranitatii de catre tarile europene

Situatia din Ucraina, vanzarea de elicoptere Mistral si imperialismul american sunt dosarele speciale abordate de presedintele rus, informeaza MEDIAFAX. Vladimir Putin a vorbit mult despre criza ucraineana,.

Vladimir Putin: Hillary Clinton este o femeie slaba si cu o exprimare lipsita de eleganta

Presedintele rus Vladimir Putin a ironizat-o miercuri pe Hillary Clinton, fostul secretar de Stat american, despre care a afirmat ca este o femeie slaba si cu o exprimare lipsita de eleganta. E mai bine sa.

Vladimir Putin asteapta dovezi din partea SUA privind implicarea Rusiei in conflictul ucrainean

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cere Statelor Unite sa prezinte dovezi privind implicarea militara a Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei. Dovezi?! Vreau ca Statele Unite sa le arate!, a afirmat Putin intr-un.

Vladimir Putin: Rusia nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa devina parte a NATO

Presedintele rus, Vladimir Putin, a afirmat ca Moscova nu putea permite ca Peninsula Crimeea sa intre in componenta NATO, relateaza Rossia 24. Vreau sa fie clar si sincer. Mentineam un dialog cu partenerii .

Declaratia lui Vladimir Putin care poate declansa DEZASTRUL. NICIODATA nu se va intampla asta in Crimeea

Presedintele rus, Vladimir Putin, a justificat anexarea Crimeei de catre Rusia, afirmand ca Moscova nu putea permite ca aceasta peninsula sa intre in componenta NATO, relateaza postul public de televiziune .

VIDEO Vladimir Putin asteapta dovezi ale americanilor legate de implicarea Rusiei in zona de est a Ucrainei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, cere Statelor Unite sa prezinte dovezi privind implicarea militara a Rusiei in conflictul separatist din estul Ucrainei, in urma acuzatiilor Washingtonului care a ridicat problema trecerii combatantilor si armelor din fostul stat sovietic in zona de conflict, informeaza Le Monde in editia sa electronica.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )