Libnet.ro
UNICEF

21:30

Vladimir Putin stia din 2001 ca Phenianul are arma nucleara

Adevărul Adevărul,
Vladimir Putin stia din 2001 ca Phenianul are arma nucleara

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca la inceputul anilor 2000, Kim Jong-il, tatal actualului lider nord-coreean, i-a spus ca Phenianul are arma nucleara, astfel ca, potrivit liderului de la Kremlin, sanctiunile occidentale nu au facut decat sa incurajeze Phenianul sa dezvolte bomba cu hidrogen. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin stia inca de acum 16 ani ca regimul de la Phenian are o arma nucleara

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca stia inca din anul 2001 ca regimul comunist al Coreii de Nord detine o arma nucleara.

Vladimir Putin, indecis daca va candida pentru un nou mandat

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat miercuri ca inca nu a decis daca va candida din nou la alegerile prezidentiale din martie 2018 pentru a obtine al patrulea si ultimul) mandat prezidential,.

Vladimir Putin: Vom contribui in continuare la solutionarea politica a problemei transnistrene

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a declarat marti, 3 octombrie, ca Moscova este deschisa spre o colaborare cu Chisinaul si ca in continuare va contribui la solutionarea politica a problemei transnistrene. Declaratia liderului de la Kremlin a fost facuta in cadrul ceremoniei de primire a scrisorii de acreditare a noului ambasador al Republicii Moldova la Moscova, Andrei Neguta.

Vladimir Putin i-a transmis condoleante lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis luni condoleante omologului sau american, Donald Trump, dupaatacul armat din aceastadimineatain care 58 de oameni au fost ucisi si.

Vladimir Putin i-a transmis condoleante lui Donald Trump: Atacul armat din Las Vegas este socant prin cruzimea sa

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis luni condoleante omologului sau american, Donald Trump, dupa atacul armat din aceasta dimineata in care 58 de oameni au fost ucisi si alti 515 au fost raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )