Libnet.ro
UNICEF

23:15

Vladimir Socor: Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM este trecerea in opozitie

Adevărul Adevărul,
Vladimir Socor: Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM este trecerea in opozitie

Cea mai convenabila pozitie pentru PLDM si sansa pentru revitalizarea partidului este trecerea in opozitie, dar este putin probabil ca europenii sa accepte. De aceasta parere este Vladimir Socor, . Declaratia a fost facuta in cadrul emisiunii Interpol de la postul de televiziune TV 7, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Bilant partial eMAG de Black Friday 2015: cat de mare este cea mai mare comanda

Black Friday 2015 la eMAG a inceput dimineata, iar pana la ora 16. 00 a fost inregistrata cea mai mare comanda din istoria magazinului: peste 85. 500 de euro.

Cea mai buna reteta de post cu peste: ciorba din capatani si cozi. Secretul deliciosului preparat gatit in Baragan

Cea mai buna ciorba de peste o face, evident, o nevasta de pescar din Baragan. Pasionata de arta culinara, Gela Dumitrache, de profesie invatatoare in comuna Unirea, pregateste bunatati ca la carte. Gospodina ne-a dezvaluit secretul delicioasei ciorbe.

StandardPoor`s: Romania are cea mai scazuta rata a celor care inteleg conceptele financiare din Uniunea Europeana

Romania este tara cu cea mai slaba educatie financiara din Europa, arata datele unui studiu publicat de StandardPoor`s . Daca la nivel global,52% la suta dintre adulti sunt alfabetizati financiar, intelegand conceptele financiare, in Romania doar unul din cinci adulti se poate lauda cu intelegerea lor. Vezi in atasament studiul SP.

Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri

Dupa doua saptamani de promotii cu ocazia Black Friday 2015, cei de la Media Galaxy au anuntat rezultatele oficiale. Anul acesta, dupa cum stiti, Media Galaxy a dat startul reducerilor cu ocazia Black Friday 2015 mai devreme decat celelalte magazine. Perioada promotionala este in desfasurare de doua saptamani, iar in data de 18 noiembrie, cu [] Black Friday 2015: Media Galaxy anunta rezultatele dupa cea mai lunga campanie de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ziarul BURSA - cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica

Ziarul BURSA s-a dovedit a fi cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica.

Cum alegi cea mai buna sare? Sarea de mare, mai sanatoasa decat sarea obisnuita?

Sare de mare, sare roz din Himalaya, sare neagra din Hawaii, sare trandafirie din Bolivia pe rafturile magazinelor cu produse bio si chiar in unele supermarketuri au aparut numeroase alternative la sarea de masa cu care suntem obisnuiti. Sunt aceste cristale colorate de sare mai bune decat sarea normala? Sau campaniile de promovare exagereaza proprietatile acestora?.

Doctor Love: Cea mai importanta problema intalnita la barbati se numeste impotenta anxioasa

Timisoreanul Catalin Ilie, psiholog specializat in terapie de cuplu, vorbeste pentru site-ul adevarul. ro despre noi teme cu care se confrunta in cabinetul sau.

Dressbox: Cea mai scumpa rochie inchiriata a fost un model DolceGabanna

Cel mai scump produs inchiriat de Black Friday pe serviciul de inchiriat rochii de seara si bijuterii Dressbox a fost un model Dolce Gabanna, la pretul de 690 de lei, redusa de la 1. 190 de lei, conform datelor oferite de companie.

F64: Cea mai mare tranzactie in primele 12 ore a fost de aproape 20.000 de lei

Cel mai scump produs vandut de retailerul foto-video F64 in primele 12 ore de Black Friday este un obiectiv Nikon 400mm , in valoare de 19. 998 de lei, potrivit datelor oferite Wall-Street de catre oficialii companiei.

Complexul Brintex in topul depozitelor cu cea mai mare evaziune fiscala

Inspectorii ANAF au dat la Brintex amenzi de 2,3 milioane de lei in cadrul operatiunii Cristal. Sanctiuni mai mari s-au dat doar la depozitul Dragonul Rosu din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )