Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziarul BURSA - cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ziarul BURSA - cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica

Ziarul BURSA s-a dovedit a fi cea mai rezistenta, echilibrata si interesanta componenta a media economica. continuă pe Ziarul Bursa

Dupa 25 de ani, ziarul BURSA este din nou la inceput de drum

Rasturnarea ordinii socialiste in 1989 a readus speranta romanilor intr-o viata mai buna, pe fondul increderii, dar si a exemplului oferit de economiile occidentale dezvoltate, ca piata libera ofera cele mai bune sanse pentru atingerea obiectivelor individuale. Unul dintre cuvintele magice asociate pietei libere a fost, si poate mai este, bursa, acea institutie fundamentala care permite intalnirea cererii si ofertei de capital, precum si tranzactionarea acestuia, astfel incat resursele limitate sa fie utilizate cat mai eficient. Ziarul BURSA a aparut in acest context si a trecut la promovarea si sprijinirea initiativelor pentru crearea si dezvoltarea in tara noastra a unuia dintre cei mai importanti piloni ai capitalismului.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in al treilea trimestru

Tara noastra a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor serviciului european de statistica, Eurostat.

Marirea si decaderea autoturismului Oltcit produs la Craiova. Cand a disparut cea mai moderna masina construita in comunism

Autoturismul oltenesc Oltcit este considerata cea mai moderna masina construita in Romania in perioada comunista. A fost fabricat in patru versiuni, iar modelul Special a fost cel mai apreciat si s-a vandut cel mai bine. Oamenii recunosc cu zambetul pe buze ca cine avea Oltcit era cel mai tare.

Mircea Ursache, ASF: Ziarul BURSA s-a &171;nascut &187; inaintea BVB

Aniversarea a 25 de ani de la aparitia BURSEI ca exponent obiectiv al pietei de capital romanesti imi ofera prilejul unei treceri in revista a principalelor momente despre care cotidianul a relatat cu profesionalism.

Complexul Brintex in topul depozitelor cu cea mai mare evaziune fiscala

Inspectorii ANAF au dat la Brintex amenzi de 2,3 milioane de lei in cadrul operatiunii Cristal. Sanctiuni mai mari s-au dat doar la depozitul Dragonul Rosu din Bucuresti.

Cea mai mare schimbare tehnologica va transforma totul intr-un senzor

Tehnologia a schimbat modul in care suntem. Traim digital si suntem pe cale de a deveni un mare senzor, noi si lumea. Daca crezi ca asta se termina cu un avertisment ca lumea va fi distrusa de Skynet nu e cazul. E mai mult decat paranoia.

Cum se previne rivalitatea dintre frati. Compararea, cea mai grava eroare pe care o pot face parintii

Discutiile si certurile intre frati nu sunt o noutate in familiile cu mai multi copii. Sunt considerate normale si o etapa fireasca din dezvoltarea copiilor. in momentul in care s-a nascut cel de-al doilea copil incep si problemele. Exista insa si solutii, care sa-i ajute pe cei mici sa se inteleaga mai bine intre ei.

Cea mai puternica poza pe care lumea nu vrea s-o vada

Poza aceasta are 25 de ani. Putea sa aiba si 25 de milenii, tot i-ar mai fi ramas o vesnicie. E atat de simpla si de puternica, incat ar putea schimba o lume. inca n-a facut-o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )