Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vocea copilariei, omul din spatele lui Bugs Bunny a murit

Playtech Playtech,
Vocea copilariei, omul din spatele lui Bugs Bunny a murit

Joe Alaskey e un nume necunoscut pentru cei mai multi dintre noi, dar acelasi actor care a fost vocea lui Bugs Bunny, Daffy Duck, Sylvester sau Tweety s-a stins ieri din viata. Ar putea fi considerat unul dintre cei mai relevantianonimi ai generatiei sale, prin natura muncii pe care a prestat-o in cea mai mare []. continuă pe Playtech

Actorul Joe Alaskey, vocea lui Bugs Bunny si a lui Daffy Duck, a murit VIDEO

Actorul american de comedie Joe Alaskey, care a asigurat vocea unor personaje animate legendare, precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety si Sylvester the Cat, a murit la varsta de 63 de ani, potrivit site-ului tmz. com, citat de Mediafax.

A murit Joe Alaskey, omul care ne-a dat vocea lui Bugs Bunny

Joe Alaskey e un nume necunoscut pentru cei mai multi dintre noi, dar acelasi actor care a fost vocea lui Bugs Bunny, Daffy Duck, Sylvester sau Tweety s-a stins ieri din viata. Ar putea fi considerat unul dintre cei mai relevantianonimi ai generatiei sale, prin natura muncii pe care a prestat-o in cea mai mare [].

Actorul Joe Alaskey, vocea lui Bugs Bunny, a murit la varsta de 63 de ani

Actorul de comedie Joe Alaskey, devenit faimos dupa ce a fost vocea din spatele unor personaje celebre de desene animate, precum Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety sau motanul Sylvester, a murit miercuri, la varsta de 63 de ani, din cauza cancerului de care suferea, anunta The Telegraph.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )