Libnet.ro
UNICEF

23:15

Volkswagen opreste, timp de trei zile, productia Golf hatchback, din cauza unor probleme tehnice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Volkswagen opreste, timp de trei zile, productia Golf hatchback, din cauza unor probleme tehnice

Volkswagen AG a anuntat ca va opri, timp de trei zile, productia modelului Golf hatchback la cea mai mare fabrica a companiei din Wolfsburg, unde este si sediul central al grupului german, din cauza unor probleme tehnice, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Volkswagen opreste productia modelului Golf

Volkswagen AG va opri, timp de trei zile, productia modelului Golf hatchback la cea mai mare fabrica a companiei din Wolfsburg, unde este si sediul central al grupului german, din cauza unor probleme tehnice,.

Un copil de trei ani, care s-a pierdut in taigaua siberiana, a fost gasit dupa trei zile, in viata

Un copil rus in varsta de trei ani, care s-a pierdut in taigaua siberiana, a fost gasit dupa trei zile in viata si in stare buna de sanatate, a anuntat Ministerul peste Situatii de Urgenta de la Moscova, citat de Reuters.

Supravietuire miraculoasa pentru un copil de trei ani. A petrecut trei zile si trei nopti in mijlocul salbaticiei din Siberia

Un copil de trei ani a fost gasit viu, dupa ce a petrecut trei zile in salbaticia Siberiei, inconjurat de ursi si lupi. Tserin Dopchut a plecat hai-hui de acasa, cu doar cateva patratele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )