Libnet.ro
UNICEF

01:05

FC Voluntari s-a calificat in finala Cupei Romaniei

România Liberă România Liberă,
FC Voluntari s-a calificat in finala Cupei Romaniei

FC Voluntari s-a calificat, pentru prima oara, in finala Cupei Romaniei, dupa ce, joi seara, a terminat la egalitate, 0-0, cu CS Universitatea Craiova. continuă pe România Liberă

Reusita istorica. FC Voluntari s-a calificat in finala Cupei Romaniei. De ce nu pot ilfovenii sa joace si in cupele europene

Formatia FC Voluntari s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri, pe stadionul din Chiajna, in mansa retur a semifinalelor.

Reusita istorica. FC Voluntari s-a calificat in finala Cupei Romaniei. De ce nu pot ilfovenii sa joace si in Europa

Formatia FC Voluntari s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri, pe stadionul din Chiajna, in mansa retur a semifinalelor.

FC Voluntari s-a calificat in finala Cupei Romaniei

FC Voluntari s-a calificat, in premiera, in finala Cupei Romaniei la fotbal, joi seara, dupa ce a terminat la egalitate, 0-0, cu CS Universitatea Craiova, la Chiajna, in mansa a doua a.

Astra s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei la fotbal, miercuri, dupa ce a invins-o pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 3-0 1-0), in deplasare, in mansa a doua a.

Cupa Romaniei: FC Voluntari in finala, dupa 0-0 in retur cu CSU Craiova

Formatia FC Voluntari s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa ce a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, miercuri, pe stadionul din Chiajna, in mansa retur a semifinalelor competitiei. In tur, FC Voluntari s-a impus, scor 1-0. In finala, FC Voluntari va intalni Astra Giurgiu, relateaza news. ro.

Astra, prima finalista a Cupei Romaniei. Giurgiuvenii au trecut la scor de neprezentare de ACS Poli Timisoara

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce a castigat cu 3-0 partida contra lui ACS Poli Timisoara. Dupa ce si in partida tur se impusese cu 4-1, elevii lui Marius.

FC Voluntari elimina Craiova si va disputa finala Cupei Romaniei

FC Voluntari si CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, in returul semifinalelor Cupei Romaniei. Echipa din Ilfov s-a calificat in finala dupa ce in tur se impusese la limita, scor 1-0.

Surpriza in semifinalele Cupei Romaniei: FC Voluntari a eliminat pe CSU Craiova si va juca finala cu Astra Giurgiu

FC Voluntari este surpriza sezonului 2016/2017 a Cupei Romaniei. Ilfovenii au reusit sa se califice in finala competitiei dupa ce a eliminat in semifinale CSU Craiova cu o victorie in Banie.

Astra Giurgiu, calificare in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu este prima finalista din Cupa Romaniei dupa 3-0 in deplasare cu ACS Poli Timisoara in returul semifinalelor. Fosta campioana castigase in tur cu 4-1.

Programul semifinalelor Cupei Romaniei la handbal feminin

Federatia Romana de Handbal a anuntat programul meciurilor din Final 4-ul Cupei Romaniei de la finalul acestei saptamani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )