Libnet.ro
UNICEF

16:15

Vom avea un comparator pentru pretul gazelor. Consumatorii casnici vor vedea cine vinde mai ieftin

România Liberă România Liberă,
Vom avea un comparator pentru pretul gazelor. Consumatorii casnici vor vedea cine vinde mai ieftin

In premiera, romanii vor avea un comparator pentru pretul gazelor naturale, care le va permite sa vada ofertele celorlalti furnizori de pe piata, asa cum se poate in statele vest-europene. Instrumentul este o obligatie asumata de cativa ani cu oficialii de la Bruxelles, dar a carei implementare a intarziat. continuă pe România Liberă

ANRE: Pretul final al gazelor va creste cu cel mult 2% de la 1 aprilie, in urma liberalizarii

Tariful final al gazelor pentru populatie va creste cu 1-2% de la 1 aprilie, data de la care se va produce liberalizarea pretului gazelor din productie interna, a declarat, marti, Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energie ANRE), potrivit Agerpres. Havrilet a mai spus ca ANRE va lansa incepand de saptamana viitoare un comparator pentru pretul gazelor pentru consumatorii casnici, valabil pentru tot teritoriul tarii unde exista serviciul de alimentare cu gaze.

Iohannis: Vom avea carti proaste cand vom negocia urmatorul buget al UE. Guvernul s-a ocupat de OUG 13

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca Romania va avea carti proaste in mana la negocierile urmatorului buget al UE, afirmand ca va discuta cu Guvernul in urmatoarele saptamani, pentru ca la inceput Grindeanu s-a ocupat de OUG 13 si 14 si, pe urma, a inceput sa lucreze usor, usor, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )